מישהו מכיר-

yottami

New member
אני לא מבין מזה יותר החוצה ומזה לא.

הכל תלוי במבנה העין.....עם העין קטנה אז ברור שהאיפור צריך להיות כלפי חוץ במשיכות.....המשפט לא מדוייק.....אני בטוח שהיא התכוונה לזה....וחוצמזה היא באמת מאפרת יפה מאד.....ממש טובה.....

יותם אתה מדבר על התמונה שלי?

כי אם כן, אז דע לך שהפעם טעית התמונה אינה מעובדת. היא מצולמת מזווית מסויימת וחתוכה בחלקה. אבל אין עיבוד של צבעים או ריטוש.

יותם יש לי צלמת שאני עובדת איתה

די קבוע והיא מדהימה אם תרצה לשדרג את תיק העבודות שלך ותזדקק לצלם אני מוכנה לקשר אותך איתה.

yottami

New member
אתי המון תודה....אבל אני מקושר

לטובי הצלמים...תודה על ההצעה

יקר סוף הדרך אבל הוא ממש יודע ליפות

משהו מדהים... הוא היה צלם של עיתוןלאשה שנים

המאפרת1

New member
אשמח לשמוע ולקבל המלצה על צלם

יותם או אתי צרו עימי קשר דרך המסר אשמח לקבל המלצות על צלמים טובים.

yottami

New member
הוא אומנם לטעמי אבל זה מעובד במחשב

יש לי כל כך הרבה נסיון בדברים האלו שזה ברור לי כשמש באור יום שזה עיבוד מחשב.....יש הגיון לכל דבר בנות......לא לעשות צחוק בבקשה...

RReuTT

New member
מריצה יקירתי....

לדעתי השאלה הזאת לא ממש לעניין ואני לא בטוחה שאתי המקסימה שלי תיהיה מוכנה לענות עלייה
לא שואלים שאלות כאלו מתוקה

מה הקשר?!

רק שאלתי אם היא מרוויחה הרבה כי אני רוצה לעת אם מרוויחים הרבה במיקצוע של מאפרת וסטיליסטית

RReuTT

New member
זה מאוד תלוי........

לא כל אחד מרוויח מזה כמו שצריך. יש כאלה שעושים את זה בתור תחביב ויש כאלה שבאמת הולך להם, בימינו יש גם המון המון מאפרים ומאפרות ככה שלא לכל אחד הולך..... זה כמו כל מקצוע אחר, תמיד יש אלה שהולך להם ואת אלה שלא. מי שמשקיע בעבודה שלו והוא טוב במה שהוא עושה אז הולך, אם לא אז לא... לשאול בן אדם שאלה כזאת זה לא רלוונטי... זה להכנס לפרטיות ולכיס של הבן אדם, לא שואלים שאלות כאלה.

טוב אני הולכת לראות פרוייקט Y -

תודה אני אחזור אח"כ....
דרך אגב עדה לזרוגן שאיפרה אותי אמרה שיש לי פנים בדיוק כמו לויק... הדוגמנית ושהיא איפרה אותה בדיוק כמוני... סתם עוד פרט ..שולי

למעלה