מישהו מכיר-

מישהו מכיר-

מאפרת טובה מאזור ראשל"צ, שיודעת לעשות איפור מעושן לארועים יפה ולוקחת בסביבות 200 ש"ח?

תפני לבתי ספר לאיפור, יעזרו לך שם

רונית, בתי הספר לאיפור ישמחו לעזור לך. בתעריפים שאת מדברת עליהם יעבדו בשמחה בוגרות טריות של בי"ס לאיפור ו/או תלמידי איפור לקראת סיום. מאפרים בעלי נסיון וותק לוקחים יותר מכפול. צר לי לאכזב אותך אבל אלו התעריפים. בהצלחה אורית

שאלה נוספת-

האים את לוקחת כפול? והאים את עושה הדרכה אישית לאיפור אישי? תודה על תשומת הלב

yottami

New member
אל תשקיעי במאפרת מתחילה עדיף

שתתאפרי לבד......גם לדברים האלו יש מחיר.......או שתשקיעי את כספך בקורס איפור אצל מאפרת מנוסה .....ותאפרי את עצמך ותעשי לעצמך "אקבאר" איפור שבעולם.....או שתשלמי למאפרת שיש לך המלצות עליה.......בהצלחה שיהיה

ליותם-

האמת שאם היה לי "אקסטרא" הייתי הולכת לעדה לזרוגן היא פשוט אין מילים מאפרת מדהים היא איפרה אותי פעם אחת אבל היא לוקחת המון המון כסף, היא איפרה אותי איפור מעושן ואני משתוקקת לדעת איך לעשות את זה לבד... גם אני רוצה טיפים איך עושים איפור מבריק כזה ונקי... תודה על תשומת הלב בכל אופן... (התמונה שלי נמצאת בכרטיס האישי אולי תוכל לתת לי כמה טיפים? אם אפשר...) תודה

אם אפשר-

לקבל ממך טיפים איך אפשר לעשות איפור מעושן, יש לי תמונה שלי בכרטיס האישי (קליק על השם רונית קים) כך שאולי תוכלי להתרשם מה כדאי לי אני חייבת איפור ערב לחתונה של גיסי ואני חייבת לפוצץ שם ... משתוקקת לשמוע כמה טיפים לאיפור מעושן (אפור שחור כזה) אלפי תודות, רונית

yottami

New member
ראשית את בחורה יפה וזה כבר יתרון...

את לא צריכה להתאמץ בשביל להרשים.....קחי צללית בורדו כהה עשי קו בקו הריסים התחתונות ועם האצבע טשטשי אותו כלפי מטה ככה שילך ויעלם.....עם מברשות יותר דקה קחי צללית שחורה או אפורה כהה ומשכי בקו הריסים וגם טשטשי את זה כלפי מטה כמובן מעל הבורדו וזה יוצא שמעבר גוונים יפה.....מעל העין עשי את אותו הדבר עם הצללית הבורדו את צובעת את כל גלגל העין ובקו הריסים העליונות את מושכת את הצללית השחורה ומטשטשת אותה כלפי מעלה.....ואת יודעת את צריכה להוסיף כל מיני קשקושים למיניהם לערב כגון נצנציאדה קצת....הברקות.......כמובן מסקרה........עכשיו...את יכולה להמיר את הבורדו בכל גוון אחר את יכולה באפורים ושחורים את יכולה בסגולים וחומים גם...הכל תלוי בגוון הבגד.......בהצלחה חמודה

yottami

New member
טוב אני ממליץ לך לרכז את השאלות

בהודעה אחת תאמיני לי זה יחסוך לך חשמל במחשב......לגבי ריסים תראי צריך מיומנות והרבה .....אני מכיר מאפרות שלא יודעות לעשות את זה עדיין עם מלא הבטחון....עדיף שלא תתעסקי עם זה..........

yottami

New member
כמו שאמרתי חמודה בעבר פה אני לא

משווק את עצמי דרך הפורום ....יש לי את הקהל שלי...אני מתעסק בדרך כלל עם כלות....אני לא אומר מחירים פה זה בטוח....:)))) משום שזה לא ענייני מבחינתי....על כל מקרה אני בטוח שתמצאי לך מאפרת טובה ולא יקרה תאמיני לי את רק צריכה כימיה איתה זה הכל....בהצלחה

yottami

New member
רונית הכי חשוב זה עבודה עם אצבעות

בעדינות זה נותן את הטאץ' הכי מדוייק......

שאלה ליותם-

השאלה עם צללית בורדו זה נראה די אחת ש"פוצצו" אותה ואתה אומר להניח אותה ראשית על כל העפעף בטח מתחת לעצם הגבה (עצם הגבה צלילית בהירה כמובן) אבל האיפור שעשו לי אז עד לזרוגן זה על כל העפעף בהיר מבריק טיפה ואז כניסה של צללית מעושנת שחור אפור פנימה איך עושים את זה זה השאלה?

כלה. לפני ארבע שנים. אכן צילום

מהמם. הוורוד והאפור היו מאוד אופנתיים לפני כמה שנים.

ממש לא מתוקה. התמונה נראית

עדכנית משום שהיא באיכות מעולה. גם הצבעים וגם צורת האיפור שונים היום. היום הייתי משתמשת ברקעים יותר בהירים, יותר בוהקים ובהצללות הרבה יותר כהות. הגלוס יישאר כזה.

דומה רק שהאיפור בעניים היה המון שחו

שחור אפור עם "היילייטס" של קרם מבריק... המון מעושן עם נגיעות של אור וקצת אבקת נצנץ,,,, מדהים מה שהיא עשתה נקי נקי ומדהים גם היא אמרה לי שהיא עושה איפור יותר החוצה ושרוב המאפרים עושים איפור יותר פנימה לעין ... אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... נדבר אח"כ , תודה אתם מקסימים רונית

למעלה