מישהו מכיר.....

i love INDIANA

New member
מישהו מכיר.....

פנימיות טובות בארץ עם רמת לימודים טובה ושיש בהם גם רכיבה ורצוי אפילו הרבה??? כי אמא שלי רוצה לשלוח אותי לפנימייה והיא חשבה על בויר...(אם ככה כותבים את זה) ואמרו לה בבויר שאם היא רוצה יסדרו לי שם רכיבה אבל אני לא יודעת איזה מין רכיבה עם איזה סוסים ואיזה מדריך.... אז הקיצר למישהו יש המלצות על פנימיות טובות??

יש את הגן הירוק או משהו כזה ../images/Emo80.gif

אני לא יודעת פרטים מי שיודע שיכתוב. כתבתי כי חמוטל הכריחה אותי.

i love INDIANA

New member
מה?! לא החרכתי אותך! ביקשתי ממך!

יש עוד אנשים שמכירים פימיות טובות עם רכיבה??

יש את מרכז רכיבה כנות שיש.......

שם פנימייה ואת הבית ספר ךרכיבה שהוא צמוד ליד.. ולדעתי רוכבים שם כל יום וזה אינגליש כמובן וגם יש שם די הרבה תחרויות כל שנה....

i love INDIANA

New member
תודה.. זה נראה אחלה אבל....

אולי יש פנימיות עם רכיבת ווסטרן....

i love INDIANA

New member
לא יודעת איפה זה....

אני יודעת שכרגע אין להם אבל אמא שלי דיברה איתם והם אמרו שאם אני רוצה הם יסדרו לי רכיבה... וזה נחשבת לפנימיה עם רמת לימודים גבוה...כזאת למצטיינים....אז אמא שלי רוצה שאני ילך לשם כי אני לא משקיעה בלימדים שלי בגרוש! (למה להשקיע כשהכל בא לבד?!) והיא רוצה שאני יתחיל להשקיע...

בויר?!

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בבויר אין סוסים! בהחלט אין! אני התחלתי לפני חצי שנה ככה לבדוק על הכפר הירוק, בפסח אני אולי באה לבחינות!
אני גם כן חיפשתי עוד פנמיות, אבל כרגע לא מצאתי! אנחנו יכולות לחפש ביחד אם תרצי!

Sweet SuGaR

New member
הכפר הירוק....

תאמינו לי שעם כל הסוסים... אתם לא רוצים להיות שם..
בלי להעליב אף אחד כן......

i love INDIANA

New member
פיצי!!!

ברור! בואי נחפש ביחד פנימיה ונלך אליה ביחד!!! אממ.... אני יודעת שכרגע אין בבויר סוסים אבל כשאמא שלי שאלה אמרו לה שיכולים להביא במיוחד בשבילי אם אני יבקש את הרכיבה בתוך חוג !!! אז....בויר בא בחשבון??(צריך בשביל זה ציונים טובים והתנהגות טובה) ו.. מי שאמר שבויר חרא פנימיה... אנא פרט והסבר....?

לדעתי הכי טווב זה כנות כי......

יש שם אחלה סוסים... והחווה שם אחלה.. ויש שם די הרבה תחרויות בשנה אז הכי סבבה..... אבל זה אם את רוצה אינגליש כי לדעתי זה אחלה מקום...

כן בכנות יש פנימייה... תבררי.......

פרטים.. תתקשרי לדעתי לבצפר לרכיבה שם ותשאלי אותם על הפנימייה ותבקשי מהם את הטלפון של היישוב עצמו.. לדעתי זה יכול להיות לך שם אחלה מקום!!!

מישהי פעם כתבה....../images/Emo85.gif

שהיא הולכת ללמוד באלונים, ושם יהיה לה גם סוסים... יש שם גם פנימייה?

למעלה