מישהו מכיר...........?????????????

extazy bomb

New member
מישהו מכיר...........?????????????

את yngwie malmsteen??????? _____________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

Grimble Grumble

New member
אינגווי אגדת רוק

אגדת רוק בת זמננו, הגיטריסט הגדול ביותר שקם עלי אדמות לדעתי... אבל כולם כבר יודעים שזאת דעתי אז חבל להרחיב שוב...

extazy bomb

New member
ומה עם.......

רוד סטיוארט? (איך שלא רושמים...) ברוס ספרינגסטין? אליס קופר? אגדת רוק או לא......????????? _____________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

electricGirl

New member
השמות שציינת הם די אגדות רוק

בעיקר אליס קופר בקשר למלסטין-הוא ממש לא אגדת רוק. חוץ מגיטריסטים שמתמצאים בתחום אף אחד לא שמע עליו והוא לא מעניין אף אחד אחר. מה עושה להקת רוק לאגדה? כשאתה שואל אדם שלא מתעניין בזה בכלל שם מסויים, אם הוא מכיר זה כבר אומר משהו. למשל כל פוץ שמע על מטאליקה קווין או לד זפלין.

Grimble Grumble

New member
אם ככה

אז בריטני ספירס היא אגדת רוק הרבה יותר משמעותית מאורייה היפ או דיפ פרפל, הרי הרבה יותר אנשים מכירים את בריטני החביבה מאשר את איאן גילאן...

electricGirl

New member
בריטני לא עושה מוזיקת רוק

ולכן היא לא אגדת רוק כמו שמדונה ומייקל ג´קסון הם אגדות פופ. רוב האנשים שמעו עליהם הם פשוט עשו היסטוריה. אגדת רוק זה מישהו ששינה דברים והשפיע על מוזיקת הרוק כך שהרבה אומנים הושפעו ממנו וזוכרים אותו שנים אחרי שהוא הפסיק לפעול.

urizi

New member
דווקא אני מכיר הרבה פוצים שלא שמעו

יש לי מלא שכנים ששומעים מזרחית בעעעעעעעעעעעעעע ואם אני אשאל מי אלה לד זפפלין הם לא ידעו וקווין אולי רק את שתי השירים שלהם ממגרשי הספורט we will rock you , we are the champions ומטאליקה לא נראה לי. יש הרבה מאוד פוצים כאלה

extazy bomb

New member
בלעעעעעעעעעעעעעע

מזרחית......!!! איכס איך אפשר לשמןע את ה"מוזיקה" הזאת?!!! איזה שירים עמוקים..."אתה תותח...לה לה לה" _______________________________________________ freedom to rock,freedom to talk,but nothin´s free

ganooov

New member
שים לב: ../images/Emo13.gif

לדעת לנגן זה לא הכל. יאנגווי יודע לנגן, יש לו מהירות מדהימה, אבל אין לא רגש בשיט. הוא מכונה שעושה דברים מסובכים שלא שווים יותר מעשר אגורות, ואני לא הייתי מוציא אגורה בשביל לקנות דיסק שלו. גיטריסט טוב, זה גיטריסט עם רגש וטכניקה, והרגש שווה יותר מהטכניקה.

hells bells

New member
עזוב אותך משטויות.

מי אמר שאין לו רגש? לך תקשיב לדיסק RISING FORCE ואז תגיד לי אם אין לו רגש. הוא גיטריסט פשוט מושלם! למה רק מי שמנגן לאט ועושה בנדינג הוא גיטריסט עם רגש?

ganooov

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

אתה מסוג האנשים שחושבים שג´ו סאטריאני מנגן לאט, נכון?

hells bells

New member
סטריאני הוא לא הנושא!

איגווי גיטריסט מושלם הוא יכל לעשות עם הגיטרה שלו מה שהוא רוצה,הוא שולט בכלי בצורה מושלמת.

Grimble Grumble

New member
אההההה

מתנהל דיון על אינגווי מתחת לאף שלי (לפי קצב ההודעות ואני נמצא אונליין) ואני לא משתתף... גנוב, עם כל הכבוד אין לך מושג על מה אתה מדבר, לאיש יש רגש מדהים, זה שיש לו את היכולות של מכונה לא אומר שאין לו רגש... העליות והירידות שיש לו במוסיקה מזכירים את גדולי הנגנים של המוסיקה הקלאסית... ועם כל הכבוד, בנאדם שהלחין יצירה קלאסית שלמה עם תזמורת לא יכול להיות שאין לו רגש. (ואני לא מדבר על שטויות כמו ההופעה של מטאליקה עם הסימפונית, אלא על יצירה שמראש מוגדרת כקלאסית פשוט בהשתתפות גיטרה)... אני עדיין חושב שכשאלוהים המציא את הגיטרה הוא מייד אח"כ המציא את אינגווי יוהאן מאלמסטיין

Grimble Grumble

New member
ועוד הודעה בנושא

אני מפנה אותך למספר יצירות של איגווי יוהאן מאלמסטין ואם תראה לי בנאדם אחד בעל 2 אזניים תקינות והערכה מינימלית לגיטרה שיגיד ברצינות שאין לו רגש אני מוכן לטגן את כל 10 הדיסקים של אינגווי שיש לי ולאכול אותם בלאפה... השירים שאני רוצה שתשמע: Icarus Dream Black Star Deja Vu ואת הגירסה המדהימה שלו למוסיקה מלב אמיץ (Brave Heart)... שמע את 4 הקטעים האלה ותשקול שוב את מלותיך...

ganooov

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

אני אבדוק בהזדמנות הראשונה את השירים האלה. מבחינתי, יש לי שתי אוזניים תקינות והערכה גדולה מאוד לגיטרה - זה ברור, לא?
על דבר אחד אני מוכן להתערב כבר מעכשיו: רמת הרגש שלו (אם יש לו כזאת), לא מתקרבת לרמת הרגש שיש לגילמור, סאטריאני, קלפטון, קנופפלר ועוד רבים אחרים.

Grimble Grumble

New member
דרך אגב

לא יודע אם היית או לא היית מוציא 10 אגורות על דיסק שלו... אבל לי אישית יש 10 דיסקים שלו (8 מקוריים ו2 צרובים) וכל אחד מהם שונה מקודמו (יש לו הרבה יותר גיוון מכל גיטריסט אחר) ושווה את הכסף ששילמתי עליו ואפילו מעבר לזה...

למעלה