מישהו מכיר

B a n j o

New member
מישהו מכיר

מקומות שבהם ניתן ללמוד מאגיה מאנשים מנוסים במזרח הרחוק? אני נוסע עוד מעט ורציתי לדעת איך לתכנן, אולי אני אעבור בטיבט, הודו וכו´ תודה !

L e s t a t

New member
פורום שאמאניזם ופאגאניזם לא נועד

ללמד מאגיה. בשביל דברים מסוג זה יש את הפורום הזה, פורום מאגיה וכישוף.

High Lander

New member
מר דיקטטור לסטט צדק (!)

דיה וג´סטין , בהקתה וחבריהם יידעו (אני חושב) על גורואים שכדאי לבקר אצלהם... אתה לא חושב?

L e s t a t

New member
לא, אני לא חושב שהם ימליצו על זה!

אם תביט קצת בהודעות שלהם נראה כאילו גורואים זה הדבר האחרון שהם ימליצו לך עליו! גורואים מתמחים בשלוש דברים: 1. למשוך אנשים אליהם. 2. לגרום להם להאמין במה שהם אומרים. 3. לפתוח להם את הלב בדברי נועם ואז את הארנק בהבטחות שווא.

B a n j o

New member
אבל

אני לא מחפש גורו אף פעם לא חיפשתי ואף פעם לא אחפש התכוונתי למישהו שמבין במאגיה ויוכל לשבת ולעבוד איתי על זה אני לא מחפש דת

High Lander

New member
:)

אם יש דבר שאני כן שונא בפורום הזה , זה שתמיד תופסים אותך במילה! :)) כשאמרתי "גורואים" התכוונתי לאנשים שבאים מרקע רוחני ויש להם ניסיון בתיעול אנרגיות.. בהודו ובכלל בטיבט יש הרבה כאלה. אומנם צריך לדעת איפה לחפש.. אבל יש כאלה. רוב האנשים שעונים לתיאור שלי - לא יהיו בעלי אתר אנטרנט הדורש דמי חברות , או דרישות גדולות כשהבחור המטייל שלנו יבוא אליהם. אבל הוא יכול להיות בטוח שיהיו כאלה... העניין הוא שכאן הוא לא ימצא אותם. אלא אם כן יש לך כתובת של איזה רופא אליל נחמד, טל. נ"ש (ניצול שירשור) המקשוף - מחר הוא "יוצא לאור" ?

למעלה