מישהו מכיר

SAG E

New member
מישהו מכיר

מקום שאפשר להוריד ממנו ראפ ישראלי לפני שאני הולך לקנות את הדיסק
Flesh of my flesh, blood of my blood and a piece of my mind

double M

New member
כן....

סטו-גו-דו-גו-דוש.... (הקול של התופים שבא אחרי פאנצ´ליין קורע, זה סימן של בדיחה דלוחה)

B-BALL

New member
מה אתם מדברים זה קוררעעעעע!!!!!../images/Emo6.gif

וחוץ מזה זה נכון!! המקום היחיד שצריך להוריד ממנו את "האור והצל" זה המדפים בחנויות התקליטים. נקודה. האמת שאני עדיין לא מאמין שהוא שאל את השאלה הזאת בכלל, שזה אומר שהוא נוהג להוריד היפ הופ ישראלי מהאינטרנט באופן קבוע. גועל נפש.

Hypnotize

New member
אבל במקרה שלי ...

זה אחרת! אני כן מתכוונת לקנות את הדיסק ואני גם קניתי תדיסבק הראשון שלו אבל עד שאני יקנה את הדיסק... השיר BOUNCE מנגן לי בראש בלי סוף ואני מתה לשמוע אותו שוב!

BoR|S

New member
תעלו אותי לגרדום! עכשיו!

לא יודע מה איתך, אני קצת חושש לקנות את הדיסק של סאב, אני חושש להתבאס ממנו כמו שהתבאסתי מהראשון (אגב מישהו מעוניין לקנות, כמה סבל עלה לי להשיג אותו והתברר שהוא ממש לא שווה את זה)... הפעם אני מעדיף להיות זהיר, אני מעדיף להוריד את הדיסק ואם אני אאהב אותו אני אקנה אותו, ואם לא אין שום סיבה שהוא ישאר על המחשב שלי... וחוץ מזה הגיע הזמן להגיד די אחד גדול! ההיפ הופ הישראלי חב כל כך הרבה לאינטרנט שכל הצבועים שהם נגד להוריד את זה, כל אותם האנשים שהורידו בכמויות והפיצו לאנשים כדי לגרום לאנשים לשמוע את זה, עכשיו הם צועקים על אותם אלה שעושים אותו הדבר... לדעתי אחד הדברים הכי טובים שקרה למוזיקה זה אינטרנט... אתם לא חייבים להסכים, אבל מצדי...

Hypnotize

New member
לא למוזיקה בכלל אלה להיפ הופ

בישראל! לדעתי אתה צודק זה עזר מאוד!!!

SAG E

New member
מה כולם מתעצבנים?

יו תקשיבו אני באמת מחפ מקום לאפשר לשמוע בו שירי ראפ ישראלים כי אני חולה על ראפ והיפ הופ אבל אמריקנים ואני לא ממש מכיר ראפרים ישראלים חוץ מסאב והדג נחש שאני חולה על שניהם. וכמו שכבר אמרו, אני לא רוצה לזרוק את הכסף שלי לפח בכך שאני אקנה דיסק שלא ימצא חן בעיני אז אני רק נזהר זה הכל.

למעלה