מישהו מכיר?

genotip

New member
מישהו מכיר?

אני מניח שחלק מפה ראו את זה בעבר (או בערוץ הקניות
), מישהו ניסה פעם? המלצות? דעות? הנה המוצר: http://www.premierdirect.co.uk/gymformdigital.htm אני לאו דווקא מדבר עליו באופן ספציפי, אלא על מכשירים מהסוג הזה. המון תודה

Nut420

New member
דעתי

עם זה כל כך טוב, למה כולם לא משתמשים בזה ?

להיט בערוץ הקניות

כנס למאמרים בפורום "שאלות ותשובות נפוצות בנושא בטן" יש שם תשובה לשאלתך !

genotip

New member
אשמח לקבל תגובה מאנשים שהשתמשו

במכשיר, אם יש כאלה.. המכשיר לא מיועד רק לבטן, אלא גם לשאר שרירי הגוף, אבל זה אותו הדבר. מה שאתה אומר בעצם שהמכשיר בתוספת של אימון כמובן לא יכול לגרום להתפתחות של השריר אלא מיועד בעיקר לשיקום? אז אין אמת בשמועה שהדבר יגרום לצמיחה של השריר? המון תודה

שחיין

New member
תגיד אתה...

תיקח שוב את הפרוספקט שמראה את המכשיר על הגוף. תגיד לי נראה לך בהגיון ששרירים אלו נבנו בעזרת המכשיר ?? הרי רואים שאין שום קשר בין המכשיר לגוף !!! דרך אגב, כאן לא תמצא כמעט משהו שהשתמש במכשיר כזה כי באים לכאן כאלו שמעוניינים בפעילות גופנית ולא בקיצורי דרך ארוכים ולא יעילים.

genotip

New member
סליחה אבל כנראה טעית...

אני מתאמן באופן קבוע כבר חודשיים, אני דיי בטוח שהזכרתי את העובדה שזה אמור לבוא במקביל לאימון, כלומר תוספת. דבר שני, אומנם דיי ברור שהשרירים לא נוצרו רק בעזרת המכשיר, אומנם הוא יכול בהחלט להועיל. הפעולה שהוא עושה נשמעת דיי הגיונית... כל טוב

sowhatt

New member
אני רוצה לומר לך ש

שאני גם רואה כל מיני דברים ש"מנפחים את השרירים" כמו שאומרים בפרסומות. וזה ב-ו-ל-ש-י-ט אחד גדול. האנשים שמנסים למכור את המוצרים האלה יודעים שיש אנשים רבים שאין להם כוח/זמן/כסף ללכת למכוני כושר וכו´ ולהשקיע זמן באימון וכל זה, אז הם מנסים להם למכור את הגוף שכל אחד רוצה ע"י מוצר שלא שווה את המחיר, ומוצר שלא יתן להם כזה גוף בחיים. אם אתה מתאמן בחדר כושר כמו שצריך, אין סיבה שתשתמש בדברים האלה, פשוט בזבוז כסף ... תתאמן ותתאמן נכון.

sowhatt

New member
באים לך שם מנופחים שהתאמנו

כל החיים שלהם, ועבדו עם משקולות וכל זה, ופתאום באים ומציגים לך מוצר חדש ומהפכני כביכול, שבעזרתו הם השיגו את הגוף הזה - שטות אחת גדולה.

למעלה