מישהו מכיר??????

bitsik1

New member
מישהו מכיר??????

שלום רב וחג פשח שמח לכל יושבי הפורום הנני מתכן שוב ליסוע לאמסטרדם ולוולנדם (הבנתי שזהו כפר קטן 40 דקות מאמסטרדם) ושאלתי היא פעם שעברה לא יצא לי לדוג שם ואני ממש רוצה! ביררתי וזה מה שאמרו לי If you want to go fishing in the Netherlands you need a fishing license (´visaskte´) and fishing permit (´visvergunning´). These documents are available in post offices, Tourist offices (VVV office) and also in most fishing stores and fishing clubs. You will find a huge range of fish in the eastern part of the Netherlands in rivers, canals and seas. You can get a license at Nikolaswetsantraat 10 (Tel.: +31(0)20 6264988 - open Tue-Fri) Amsterdamse Hengelsport Vereniging Nicolaas Witsenkade 10 1017 ZR Amsterdam מישהו מכיר? יודע איפה המקומות האלה נמצאים אמממ נגיד יחסית לוואנדלפארק ולדם סקוואר? ואם מישהו מכיר חנות דייג טובה באזור זה יעזור לי... עוד שאלה האם בשווקים שם אפשרל השיג ציוד דייג? (בשווקים על יד הים?) תאמת אני לא ממש מצאתי את רוב השווקים האלה אבל אם משהו כמיר... תודה רבה ויום טוב

bitsik1

New member
כן ראבל..

אני יודע שצריך.... אבל השאלה שלי אם משהו יודע איפה נימצאים המקומות שמוזכרים בתגובה שקבלתי וגם אם מישהו יכול לכוון אותי לשווקים

Fair game

New member
אתה יכול לחפש בגוגל מפות

את הכתובת המדויקת ולראות איפה זה יוצא. בשווקים אפשר למצוא ציוד דייג אני חושב שיש גם חנות בכיכר דאם

ayala26

New member
postoffices נמצאים עדיין בכל מקום../images/Emo13.gif

הם אמנם הולכים ונעלמים אבל סניף דואר אחד גדול יש גם למיטב זכרוני ליד הדאם. אם אינני טועה VVV נמצא ליד התחנה המרכזית.

ayala26

New member
אבל זה לא פורום צמחונות פה

והכותב הוא לא האדם היחיד עלי אדמות שדג דגים.. אז באמת שאין צורך להגיב בכזו נימה למישהו שבסך הכל שואל איפה סניף הדואר...

smaak

New member
../images/Emo45.gifפלוס פרצוף תמה

כאילו what the fuck.

sheepii

New member
פורום ציבורי שפתוח לדיון.

הבעתי את דעתי לגבי הדייג ולא לגבי השאלה. ושוב אין צורך להגיב . תודה.

ayala26

New member
אם זה פורום ציבורי אז מותר לי להגיב לא?

את לא יכולה לכתוב דברים ולחלק להוראות לקוראים לא להגיב. זה פורום ציבורי, אם כתבת את משנך הלא קשורה גם פה תצפי לתגובה ותקבלי אותה. אכילת בשר וגם דייג לא נחשבים כרצח לא בהולנד ולא בישראל כך שמה שכתבת הוא גם לא נכון בעליל. דייג= רצח דגים זו אולי נראית כמו איזו משוואה אבל זו דעתך בלבד והיא ידועה לכולם כי את מפזרת אותה בכל הזדמנות שלא קשורה. את צמחונית אידאלוגית. יופי לך. אבל לדוג ולאכול בשר זה חוקי אז תניחי ליושבי הפורום הזה לפחות במנוחה. ואפשר לחשוב שלא כתבת את מה שכתבת בשביל לעורר פרובוקציה ולקבל תגובות. מה ההתממות פתאום שמגיבים לך... אולי בפעם הבאה - תייסמי את ה"אין צורך להגיב" על עצמך. אני אוכלת בשר וגם דגים. עוד לא עשיתי שום דבר לא חוקי על אחת כמה וכמה לא משהו שמתקרב לרצח. אז מספיק להעיק. גם אני לא בכל דיון שמשווה בין הרפואה בהולנד לישראל צועקת "רופאים ישראלים חותכים איברי מין של תינוקות" כי זה לא קשור לא לפורום ואפילו לא לדיון. כמו גם האידאלוגיה הצימחונית שלך לא קשורה למי שמחפש את סניף הדואר הקרוב לדאם בשביל להוציא אישור דייג.

bitsik1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל תודה רבה לכולם על התגובות המהירות!!! וכמו שאמרנו חכמנו כל אדם באמונתו יחייה.... ומה זה הvvv? מרכז קניות? חנות? תודה רבה על המפה אני מאמין שאני אסתדר ואמצא את הדואר הקרוב... אני מקווה למצוא שם גם חנויות עם צציוד דייג... אם אתם אומרים שיש גם בשווקים זה יעזור מאוד! אז חג שמח לכולם!!! יום טוב.

bitsik1

New member
תודה רבה!!!

אני מאמין שאני כבר אסתדר! שיהיה חג שמח וכשר לכל יושבי הפורום ולכל עמנו ישראל

ayala26

New member
חכמינו לא אמרו שום דבר כזה../images/Emo13.gif

צדיק באמונתו יחיה אבל איך קשורים הצדיקים לפה? הם גם היו אוכלי דגים?
חג שמח!

למעלה