מישהו מכיר The Pribata Idaho?

Groo V

New member
מישהו מכיר The Pribata Idaho?

מצאתי את הלהקה דרך שוטטות בAMG ומכיוון שאני לא קונה דרך האינטרנט (למרות שהם לא מופיעים בכלל באמאזון) הורדתי 2 שירים להתרשמות ראשונית ואני מאד מאד אוהב אותם. נשמעים מאד מאד כמו רוקפור של בין "האיש שראה הכל" ל "SUPERMARKET" (2 האלבומים האהובים עליי של הלהקה). להקה ספרדית יחסית חדשה....זהו בערך....זה כל מה שאני יודע... השאלה העיקרית שלי אם מישהו יודע דרך איפה אפשר להזמין דברים כאלה (אם לא אזל כבר...)?

Groo V

New member
אני נגד תשלומים

כלומר נגד כל מה שלא מזומן...זו הסיבה שאני לא מחזיק כרטיס אשראי ולא קונה בתשלומים תודה רבה לך

meandmeandme

New member
שיר,

נראה לי שהוא יותר אנטי-ממסדי ממך
.

Groo V

New member
לא בהכרח

חטאתי בחטא הפלאפון.... זה לא בקטע הזה... זה יותר בקטע של אם אין לי כסף לקנות משהו אני לא אקנה משהו נקודה. כרטיסי אשראי ותשלומים זה דברים שמנסים לפתות אותך לקנות דברים שאין לך כסף אליהם \ אתה לא באמת רוצה ולמען האמת גם לא ממש צריך. לפני שאתה שם לב אתה משלם 100 שקל בחודש על מכשיר העיסוי לרגליים ו500 על הכורסא המתכווננת וגם באת לקנות איזה דיסק או שניים אבל יצאת עם 6 (ע"ע התו השמיני) ובסוף אתה מוקף בכל מיני נוחויות אבל נשאר רעב... קצת נסחפתי עם זה אבל בכל אופן, כפי שאני רואה את זה, החסרונות עולים על היתרונות...חבל על הכסף (שאין לי)

למעלה