מישהו מכיר sps2?

TheZohar

New member
מישהו מכיר sps2?

מישהו מכיר את הגדרות החיפוש של הSPS2 ובכלל מישהו עובד על המוצר הזה? תודה מראש

eofek

New member
אני עובד איתו קצת בעבודה

ולמען האמת אפשרויות החיפוש שלו די מאכזבות. מה אתה מנסה לעשות ?

TheZohar

New member
להחל עליו חיפוש ספציפי

מה שאני מנסה לעשות זה לאנדקס את חיפוש הפורטל שאני עובד עליו ,כאשר הוא מכיל הרבה תתי אתרים עם רשימות רבות וגם פונה לשרת אחר . (אגב הsps2 שאני עובד אליו מתורגם לעברית) בתור התחלה אני מנסה לאפשר חיפוש נניח רק על רשימה אחת בדף ספציפי אחד מתוך כל הפורטל , דרך ממשק הניהול של הפורטל ב :"הגדרות חיפוש ותוכן הכלול באינדקס". הייתי ב קביעת תצורה עבור חיפוש ויצירת אינדקס>>ניהול טווחי חיפוש, ובחרתי באפשרות של הגבלת פרטי חיפוש. ואז באפשרות >>כלילה ואי-כלילה של תוכן עבור Portal_Content הזנתי קישור ישיר לדף עם רשימה ספצפית. וכך קיוותי שהחיפוש יחל רק על רשימה זו אבל זה לא קרה. תודה מראש

eofek

New member
גם שלי מתורגם לעברית

לא הסברת מה כן קורה ...

TheZohar

New member
אז ככה..

דבר ראשון לא מצאתי יותר מידי הסברים על המוצר ככה שבמשך מספר חודשים ישבתי עליו לעומק שיניתי את המראה שלו יצרתי wp משרתים שונים וכו ולבעיה.. הdefealt sps נמצא ברמה עליונה שחברי הארגון לא אמורים לצפות בו , והם לא . תחתיו ממוקם האתר של הארגון וכך יורדת הארכיה של האתרים הdefealt >> האתר של הארגון >> אתרים פנימיים. כאשר אני עושה חיפוש "מהאתר של הארגון" תוצאות החיפוש מופיעות אצלי כך: קודם כל הוא מציג שאין תוצאות ב defealt (אני לא מועניין שיחפש שם) ואז הוא מציג לי קישור חפש תוצאות ב>> אתר של הארגון הייתי רוצה לדלג על הdefealt ולהתחיל את החיפוש יש באתר של הארגון. האם זה אפשרי , בנוסף הייתי רוצה גם לשלוט על אזורי החיפוש למשל בתור התחלה הייתי רוצה לבטל את כל אפשריות החיפוש ואז נניח להחל את החיפוש רק על רשימה ספציפית אחת. עברתי על ההגדרות ועל האינדוקס אבל ללא הצלחה מרובה. תודה רבה מראש .

eofek

New member
לצערי אני לא מכיר את את זה ברמה כזו

אבל אני אשאל עוד מישהי בעבודה שמכירה את המוצר יותר טוב ממני, אולי היא תדע ..

eofek

New member
אולי זה יעזור

הי, שלחתי לוובמסטרית שלנו את השאלה שלך, וזה מה שהיא רשמה לי, אולי זה יעזור ... - כיצד מוסיפים מקורות תוכן לחיפוש בפורטל ? נכנסתי להגדרות > ניהול טווחי חיפוש והוספתי טווחחיפוש אולם הוא אינו משפיע על תוצאות החיפוש . תשובה: לפני שמוסיפים טווח חיפוש יש להוסיף "מקור תוכן" : הגדרות אתר > הוספת מקור תוכן. לאחר מכן עוברים ל "ניהול טווחיחיפוש" ושם מוסיפים את מקור התוכן. בהצלחה !

למעלה