מישהו מכיר

מישהו מכיר../images/Emo35.gif

מישהי ממכן מכירה או שמעה על ד"ר חיים פנקס? מה אתן יודעות עליו? הוא מומלץ? הוא מומחה פוריות והבנתי שהוא גם קשור איכשהוא לבלינסון. תודה, דלי (ששוקלת לחזור להיות "דלי המיואשת")

מכירה אותו מבלינסון

ד"ר פנקס הוא אחד הרופאים הבכירים בצוות של מח´ פוריות. פגשתי אותו כמה פעמים. הוא גם נחמד וגם מקצועי. הוא עשה לי כמה שאיבות וכמה החזרות (במקרה גם את ההחזרה האחרונה והמוצלחת אבל אני לא תולה בו את ההצלחה אלא בכל הטיפול) כדאי ללכת אליו לפחות לפגישה של התרשמות. נראה לי שלא תתאכזבו. חנה

תודה!

הוא מקבל בקופ"ח שבה אני מטופלת היום (ע"י רופא נשים אחר). אני רוצה לעבור אליו. יש הבדל בטיפול בין אם זה במרפאה או בבלינסון? ד"א: אני בסבב שלישי של איקאקולמין.

לא מכירה את המרפאה המדוברת

בבי"ח בד"כ לא מטופלים ע"י רופא מסויים אלא ע"י הרופא התורן של אותו היום. את ד"ר פנקס פגשתי הרבה פעמים אבל לפעמים הוא לא היה זמין ואז קיבל אותי מישהו אחר. אני לא יודעת איך זה עובד במרפאה.

במרפאה

במרפאה זה כמו רופא נשים. תמיד זה הוא. כמובן שלא עושים שם את כל הטיפולים, אבל זה עדיף מטיפול של רופא נשים שהוא לא מומחה פוריות. במיוחד שהרופא נשים שלי עלה לי על העצבים היום! חוץ מזה שנראה לי נחמד שאם אגיע לטיפולים בבלינסון (גם הזרעות עושים שם, נכון?) לפעמים אפגוש אותו. ראיתי אותו כמה פעמים במרפאה והוא באמת נראה נחמד.

לדלי

גם אני התרשמתי מאד לטובה מד"ר פנקס הוא חם, נעים ומקצועי ואני יכולה גם להגיד לך שאת ההחזרה האחרונה (שלא הצליחה, לצערי) הוא עשה לי וזו היתה הפעם הראשונה שלא כאב לי בכלל ! שיהיה

ולשאלת המליון דולר...

אני יודעת שזה יישמע קצת ילדותי אבל...
או.קי. החלטתי שאני רוצה לעבור אליו. עכשיו הבעיה הגדולה: הרופא נשים שלי חושב שאני לא צריכה לעבור עדיין לטיפול של מומחה פריון, ומכיוון ששניהם באותה מרפאה (חדר ליד חדר) ומקבלים באותם ימים, בטוח שהוא יראה אותי שם. הוא גם לא יבין איך "נעלמתי" לו באמצע הטיפול, וכשיידע שהתיק שלי עבר לד"ר פנקס, הכל יהיה ברור. לא נעים לי ממנו. הוא אמנם די "אנטיפט" אבל איך מתמודדים עם זה? ד"ר פנקס לא יכול "לסרב" לקבל אותי, נכון? מה עושים?? אני רוצה לעבור אליו!

את הכי חשובה!

לדעתי, אם לא מתאים לך רופא X או שפשוט בא לך על רופא Y, ודאי את הפרוצדורה במרפאה, ותעברי. אין לי מושג אם הוא יסרב או לא, היות ואצלנו הכל נעשה באופן פרטי, ואז חוץ ממה שאנחנו מחליטים- לאף אחד אין אפשרות למנוע זאת (דרך אגב, עשיתי זאת שלוש פעמים). אני חושבת שחלק בלתי נפרד בכל טיפול, ובמיוחד בטיפול פוריות- הוא להיות שלמים ובטוחים שהרופא המטפל שלנו הוא הכי טוב! בהצלחה

לדעתי את צריכה לקבוע אליו תור

ופשוט להתחיל אצלו את הטיפול. אין "לא נעים". מדובר פה בגוף שלך ואת יכולה להחליט לעבור לרופא אחר אם בא לך. את חושבת שהרופא שלך יחפש לאן נעלמת לו? אני "נעלמתי" לרופא ועד היום לא שמעתי שהוא חיפש אותי. היו לו מספיק מטופלות חוץ ממני. שיהיה בהצלחה! חנה

oc101

New member
"מלחמה"../images/Emo123.gif

טוב אין צורך להיות כל כך אלימים אבל בטח יש פקידת קבלה ? לא? ואולי מריבוי הפגישות שלך עם הרופא כבר פיתחת יחסים של מעבר ל..."שלום,שלום". אולי תתקשרי אליה או גשי אליה לברר מה הפרוצדורה ? אולי היא יכולה לעזור לך לעבור מבלי חיכוכים בין הרופאים . וגם אם הרופא שלך יראה שעברת לרופא אחר ..ז"בשו ! את זו שצריכה את הטיפול האולטמטיבי בשבילך ולא הוא ! כבודו במקומו מונח , אבל נמאס שרופאי נשים מחלקים מרשמים להורמונים לפריון ... לדעתי שלושה מחזורים של איקקלומין מספיק בשביל לעבור לשלב הבא. סליחה עם אני תוקפנית אוהבת הצעירה בבשלניות

מרב.

New member
דלינקה,

זה השלב להפעיל אסרטיביות. אם הם היו בעיר אחרת, לא היתה שום בעיה שתעלמי לו. אבל, כיוון שהם חולקים אותה מרפאה, כדי שתרגישי נוח יותר עם עצמך ולא תתקפלי ממבוכה בכל פעם שתשמעי את קולו או תחשבי שהוא עובר, תזמי פגישה או תרימי טלפון ותאמרי לו שאת מעריכה את הטיפול שלו עד כּה, אבל את חושבת שהגיע הזמן לעבור למומחה פריון להמשך טיפול. אם את צריכה לבקש ממנו הפניה- זה הזמן, ואם לא, זה פשוט בשביל ההרגשה שלך. זו דעתי, אל תרגישי אי נוחות או מבוכה (אני יודעת כמה שקל להגיד), אבל זו זכותך המאוד ברורה... שיהיה בהצלחה, מרב

יקירותי,

זה רחוק מלהיות פשוט. מעבר לאי-נעימות, שצדקו כל מי שטענו שאנחנו הכי חשובות בסיפור, גם קופ"ח לא ממש עוזרים. התקשרתי לקבוע תור לד"ר פנקס, ו-ל-א אני לא יכולה. יש לי "הצמדה" לרופא שלי. האפשרות היחידה לעזוב אותו זה או לקבל ממנו הפנייה (נראה לי שהוא פשוט לא יסכים איתי שצריך לעבור) או לקבל אישור מיוחד מהפקידה בקבלה (???עדיין בשוק שהיא זאת שתקבע את עתידי???). הבשורה הטובה היא שה"הצמדה" נגמרת החודש, ולכן אני אשריין תור לד"ר פנקס לחודש הבא. בכל מקרה, תודה!! במיוחד על ההמלצות על הרופא. למרות שלא איתו עושים את הילד, נחמד לראות פרצוף מחייך.

מרב.

New member
דלי

באיזה קופ"ח את, ואיזה רופא הוא הרופא הקודם (נשים?)? אני שואלת כדי לנסות לעזור- אם את ממכבי, יש לי קצה חוט. מרב

בקופ"ח כללית

אני בקופ"ח כללית. הרופא הנוכחי הוא רופא נשים (מסיבות ברורות לא אכתוב את שמו). כל מי שמטופלת בגבעת סביון, כבר בטח יכולה להבין למי אני מתכוונת...

מרב.

New member
דלי

אין לי מושג איך זה בכללית, אבל מנסה להשליך מהכיוון של מכבי- שם הכל מחולק לרבעונים, ואם פקדת ברבעון מסוים רופא מתחום התמחות מסוים, תאלצי להישאר איתו עד סוף הרבעון. לעומת זאת, אם הרופא הוא רופא נשים ואת רוצה לעבור למומחה פריון, אין קשר ומחויבות בין השניים. שוב- אני לא מכירה את החוקים של הכללית, אבל האם תוכלי לקבל הפניה למומחה פריון מרופא משפחה, או רופא כללי, ואז לעקוף את ה"בעיה" (להלן רופא הנשים)? מרב

למעלה