מישהו מכיר

קולוביה

New member
זאת שאלה רטורית ../images/Emo70.gif

אני פשוט לא מכירה אנשים שמכירים את הסרט הפולחני הזה לעומק,אולי חוץ מאחד .זה נחמד לדעת שכן?

VAMPhantom

New member
וואווווווו! קולוביה...הגעת למקום...

הנכון!
איני רוצה להגזים, אך כולם כאן מכירים את מופע-האימים, ואף חלקם הלא-קטן מכירים לעומק(תרתי-משמע) את המופע...

Hippie Jeannie

New member
הופה, לאן אתה רץ!

אתה אכן מגזים, לא כולם כאן מכירים את רוקי. עובדה שאפילו אתה שמיהרת להכריז שאתה מכיר, עשית טעות לא קטנה: "מופע הקולנוע", לא "מופע האימים". טעות בתרגום.
(סתיו בהתקף מגעילות מנסה לצחוק על חבריה... מתנצלת מראש...)

VAMPhantom

New member
תרגישי בנוח בכך!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אינך יודעת עד כמה שמח לראותך! במיוחד שגם מחייכת וצוחקת(למרות שזה מעט על חשבוני
) אגב, בכוונה כתבתי כך, "האימים" ולא "הקולנוע"

leocat

New member
במקרה גם נפלת

על מנהל מועדון המעריצים של הנדון (אני) ולמעלה מעשר שנים אני גם מכיר וחוקר אותו לעומק, ובקשר עם אנשים מהארץ ומהעולם לגביו (אפילו עם ריצ'ארד אובריין עצמו). אז אם יש מחזמר בפורום הזה שבו הרבה אנשים יוכלו לספק לך פרטים רבים עליו - זהו "רוקי". למידע נוסף: rhps.co.il

קולוביה

New member
ל leocat../images/Emo13.gif

אני חייבת להודות לך ולשאר החברה בנחמדים ואיך לל בעיקר על "רוקי" שימחת אותי וחברי הטוב ביותר "פראנק אן פנטאר".

VAMPhantom

New member
אני אומנם...

מכיר את"רוקי" רק בסרט, אך כפי שהבנתם, אט-אט מתמכר להכרות עמוקה יותר...

VAMPhantom

New member
תודה תודה!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אט-אט, אני מתחפר חזק בבמות השונות האפשריות בקיומינו-אנו
תודה, ליאו
אגב, יצא לך לקבל את האימייל שלי? (אוי, אני לפעמים כזה נודניק...)

כן מישהו מכיר את רוקי

אני הולכת לרוקי בקביעות כבר שנה וחצי (כן אני יודעת שאני מכורה), ואמנם אין לי את אותה כמות הידע שיש לליאו על הסרט, אבל אני בהחלט מכירה אותטו, ואת הסצינה ויודעת עליו לא מעט.

הפעם הראשונה שלי...

הפעם הראשונה שצפיתי ברוקי היתה ב-20.5.96. אני זוכרת את זה היטב כי זה היה יום הסטודנט באונ' ת"א ויום הולדתי ה-22. והצפיה בסרט ובקאסט הפכו את יום ההולדת ההוא לבלתי נשכח.

leocat

New member
וואוו, הופעה מתולוגית

עוד עםה קאסט "השורה האחורית" המתולוגי, שאף אחד כבר לו זוכר אותו. אבל בסוף החודש בכוכב נזכה לראות, בהופעת קאמבק חד-פעמית לזכרו של רן ברון, את הפרנק מאותה תקופה - ארי אמיר. ברוכה הבאה לפורמנו אלת ירח, long time no see.

אני מסתובבת כאן כבר כמה חודשים

אבל לרוב רק קוראת. האמת היא שאני לא מבינה עד כדי כך במחזות זמר, אבל הצטרפתי השנה לקבוצה שמעלה מחזות זמר באנגלית ואז אני מתעניינת קצת יותר.

על הקבוצה אליה אני משתייכת

או על עצמי או על מה? בקשר לקבוצה, אני עובדת עכשיו על אתר לקבוצה וכשהוא יהיה מוכן (בעוד 2-3 חודשים) אתם תהיו בין הראשונים שתדעו ותקבלו לינק. אבל בעיקרון זו קבוצה של שחקנים וזמרים חובבים, רובם מארצות דוברות אנגלית, שמעלים מחזות זמר כבר 22 שנה. השנה הם עשו את "דבר מצחיק קרה בדרך לפורום" של סטיבן סונדהיים. היה ממש כיף לעבוד על זה ולהופיע. גם הקבוצה כל כך מגובשת ומשפחתית. שנה הבאה כנראה שנעשה את Annie Get Your Gun.

למעלה