מישהו מכיר

ShirShir

New member
מישהו מכיר../images/Emo35.gif

תופעת "שחלות פוליציסטיות"? מה זה? ממה זה נובע? מה הטיפול? תודה מראש..
שירשיר.

ShirShir

New member
אין תגובה..../images/Emo35.gif

אם אין לכם מידע אישי או כמטפלים, אפילו הפנו אותי לכתבות או מידע באינטרנט.. תודה.

debby12

New member
מנהל
אין לי תשובה - אבל

אני מקפיצה את הודעתך. נדמה לי שמנהלת הפורום שומרת שבת - ועל כן תענה לך רק ביום ראשון (היא תמיד עונה
דבי

avorly

New member
לשאלתך...

שחלות פוליצסטיות היא תופעה של שחלות מוגדלות, עם זקיקים בפנים שלא תמיד נוצר ביוץ. יתכן גם שלא תהיה ווסת, אך לא מחייב. מצב זה נוצר מעודף של אחד ההורמונים הזכריים; למעשה חוסר איזון הורמונאלי. לסובלות מהבעיה תתכנה תופעות שונות, כמו: בעיית פריון, שיעור יתר או השמנה. ניתן לראות את השינוי בשחלות באמצעות אולטרא-סאונד. הרפואה המערבית מטפלת במקרה כזה על-ידי מתן תרופות הורמונאליות שונות, כמו איקאקלומין.
הבעיה ניתנת לטיפול גם ברפואה המערבית, אך מהכרותי הרפואה הסינית מאוד עוזרת - במקביל כמובן. בברכת רק בריאות, אורלי

ShirShir

New member
תודה אורלי...

ומה באמת התשובה של הרפואה הסינית/משלימה..? איך ניתן לטפל? האם יש טיפול המבטל לגמרי את ההתופעה?

ציסטות בראיה סינית

הינם תקיעות של דם או לחות שמלווים לעיתים בקור במערכת הגניטלית וזהו לרב כייון הטיפול הן בדיקור והן בצמחי מרפא, הנעת הסטגנציה פיזור הלחות וחיזוק בדם ואם יש צורך גם חימום. יש הצלחות טובות ברפואה הסינית אם כי במו בכל דבר זה מאוד אינדוידואלי ויחסי לחומרת הבעיה. הרבה בריאות יעל

למעלה