מישהו מכיר משחקי..

סרינה99

New member
מישהו מכיר משחקי..

מחשב שדיי דומים למשחקי תפקידים (בניית דמויות,בחירת הרפתקה)דיי צולע אבל לא היה לי איפה עוד לשאול

l o r e

New member
יש הרבה כאלה

כיום יש את: Neverwinter Nights Icewind Dale 1,2 Baldoors Gate 1,2 תוכלי לחפש ברשת שני משחקים ישנים ונפלאים של Dark Sun: Dark Sun - Shattered Lands Dark Sun - Wake of the Ravager וכמובן כל הסדרה הישנה של SSI: Gates to the Savage Frontiers Treasures of the Savage Frontiers Pool of Radiance Curse of the Azure Bonds Quest of the Silverblades Pool of Darkness וכולם משחקי D&D מגרסה זו או אחרת, ואת כל הישנים ניתן למצוא ע"י חיפוש פשוט בגוגל "abandonware שם המשחק" (בלי המרכאות).

Guy24Gold

New member
Pool of Radiance הוא משחק אדיר

אפשר למצוא אותו עכשיו בבערך 40-20 שקלים והוא לדעתי אחד מהמשחקים הכי טובים ששיחקתי בהם. הוא בגרסא שלישית.

Guy24Gold

New member
pool of rideince הוא כמעט בחינם

והוא יותר טוב ממשחקים שאפשר להוריד מהאינטרנט בחינם

BiGuy3000

New member
הרי לך...

אחד מעולה, יצא לא מזמן, שווה קניה: The Temple of Elemental Evil המשחק כולל בתוכו את צורת המשחק המלאה, כולל קרבות בתורות ואפשרויות הקרב הרגילות. משחק מסובך, אך כשלומדים אותו-הוא מהנה ביותר. אם תפרטי את מפרט מחשבך, אוכל גם להגיד לך אם יעבוד עליו או לא. תיהני

פלאדין

New member
הורדתי אותו לא מזמן

הורדתי את temple of elemental evil ולמרות שאני אוהב מאוד DND לדעתי המשחק על הפרצוף משחק אחר שהוא לא ממש כמו DND אבל ממש טוב הוא ARCANUM

ננסק

New member
"מקדש הרשע היסודני"

המשחק סובל ממספר מעצבן של באגים והחלטות תכנון בעיתיות, אך הוא משחק קרבות מצויין מתחת למעטה התקלות. אני גם משוכנע שכל התקלות יעלמו מיד אחרי שאטארי יוציאו את ה-Patch למשחק בסוף החודש.

BiGuy3000

New member
כן...

אכן, אטארי הודיעו על פיתוח פאטץ', בעל פיצ'רים נחמדים ביותר, ושיפור משמעותי של המשחק. חכו להודעה על היציאה, ותוכלו לפתור את כל בעיות המשחק ע"י הורדתו.

למעלה