מישהו מכיר/ממליץ ...

3Dead

New member
מישהו מכיר/ממליץ ...

על דפדפן WEB חליפי עבור PPC 2003 , כזה שיאפשר לי לסובב את כיוון התצוגה ? או לחילופין תוכנה נפרדת אשר תסובב את הצג עבור הדפדפן המקורי ? תודה.

3Dead

New member
תודה .....

(כבר כעמט התייאשתי ממכם) .... זה דפדפן או תוכנה לכיוון המסך ?

kill bill

New member
תוכנה לכיוון המסך ....

אני לא מכיר דפדפן חלופי, מצטער...

amitp

New member
דפדפן חלופי

אחד שאני זוכר כרגע הוא Netfront של Access (כא‏ן וכא‏‏ן), דפדפן שלפי רשימת התכונות שלו נראה מאוד מבטיח (תומך בJava, ActiveX, גלישה מרובת חלונות, Searchbars וכו') ולמרות שעדיין לא ניסיתי אותו באופן אישי נראה כשווה את המחיר. נדמה לי שקראתי מתישהו שהוא גם יודע להפוך את התצוגה בעצמו, אבל אני לא מוצא את זה כרגע. בכל מקרה מומלץ לנסות את גרסאת ההדגמה.

2cookie

New member
ניסיתי אותו

הוא מ-א-ד כבד, לוקח המון RAM (כדאי שכל ה-61 יהיו פנויים בשימוש בדפדפן הזה), הוא עולה רק לאחר 2 דקות או משהו כזה ולא מצאתי בו יתרונות מיוחדים על גבי ה-PIE, מספיק לי דף אחד בכל פעם. אמנם יש תמיכה בג'אווה סקריפט וזה נחמד מאד, אבל הוא לא מאפשר תצוגת מצב DESKTOP כך שהפורומים של תפוז נראים די רע.

3Dead

New member
הבנתי , תודה !

אני אבדוק את התוכנה לסיבוב המסך ....

amitp

New member
זה כנראה יהיה מועיל ביחד עם

מכשיר חזק ותוכנת צד שלישי להיפוך המסך (או עם זה
). דרך אגב, הפורומים של תפוז (לא בגרסת ה-WAP) עובדים כמו שצריך ב-PIE? האמת היא שאני עוד מפנטז על הסיכוי שאתרים כמו eMap יעלו ב-Netfront.. מוגזם?

2cookie

New member
../images/Emo26.gif

"הפורומים של תפוז (לא בגרסת ה-WAP) עובדים כמו שצריך ב-PIE?" הם לא. צריך תוסף מיוחד שנקרא microchai שמוסיף תמיכה בג'אווה סקריפט לפאלם, ונוכל להשיג אותו רק אם נמצא מישהו עם ג'ורנדה 568

AmiDebesh

New member
יש את ThunderHawk

עובד בכברירת מחדל landscape אלא שאינו תומך עברית ומחיוב בתשלום חודשי. זהו הדפדפן היחיד שאני מכיר אשר מאפשר גלישה לאתרים מאובטחים כמו של בנקים. בדקתי את ה- Nyditot ולטעמי היה כבד מידי, דפק את העברית ולמרותשהיה לי רישיון לתכנה לא השתמשתי בה יותר מפעמיים.

למעלה