מישהו מכיר יין בשם הר סיני של יקב אור הגנוז? תודה מראש
T theteamaker New member 21/5/12 #3 אז ככה זה מוגדר יין קינוח, אבל הוא לא יין מתוק (בהגדרה) יש לו טעם מתקתק וסיומת עפיצה מאוד תהיתי איך זה אפשרי לייצר כזה יין וכו' טעמתי אותו באירוע שהיה בגני התערוכה לפני מספר חודשים, טעימות יין
אז ככה זה מוגדר יין קינוח, אבל הוא לא יין מתוק (בהגדרה) יש לו טעם מתקתק וסיומת עפיצה מאוד תהיתי איך זה אפשרי לייצר כזה יין וכו' טעמתי אותו באירוע שהיה בגני התערוכה לפני מספר חודשים, טעימות יין
א אין חיה כזו New member 22/5/12 #4 באמת מעניין לא שמעתי על דבר כזה. אתה יודע אם זו המצאה שלהם או שהם מכוונים לסגנון כלשהו בעולם? יין קינוח יכול להיות עפיץ מאוד, אבל לא זכור לי שטעמתי אחד כזה שאינו מתוק
באמת מעניין לא שמעתי על דבר כזה. אתה יודע אם זו המצאה שלהם או שהם מכוונים לסגנון כלשהו בעולם? יין קינוח יכול להיות עפיץ מאוד, אבל לא זכור לי שטעמתי אחד כזה שאינו מתוק
T theteamaker New member 22/5/12 #5 לפי מה שזכור לי על הבקבוק היה כתוב "יין בסגנן קוהור" או "קוהר" אני מתכוון להזמין כמה בקבוקים אז אם אתה/את נמצא באזור תל אביב תבוא לטעימה ברגע שיהיו לי הבקבוקים
לפי מה שזכור לי על הבקבוק היה כתוב "יין בסגנן קוהור" או "קוהר" אני מתכוון להזמין כמה בקבוקים אז אם אתה/את נמצא באזור תל אביב תבוא לטעימה ברגע שיהיו לי הבקבוקים
N nimrodrosen New member 22/5/12 #6 הר סיני טעמתי אותו מספר פעמים ומאוד אהבתי אותו ולכן שאלתי את היינן על הכנתו: מדובר על יין קינוח שבו היינן מחמם את היין על מדורת עצי זית לכ-40 מעלות צלזיוס. הדבר נותן איזה ניחוח מעושן עדין ליין שאישית אני מאוד אוהב, אם כי לדעתי מחירו מעט גבוה לתמורה.
הר סיני טעמתי אותו מספר פעמים ומאוד אהבתי אותו ולכן שאלתי את היינן על הכנתו: מדובר על יין קינוח שבו היינן מחמם את היין על מדורת עצי זית לכ-40 מעלות צלזיוס. הדבר נותן איזה ניחוח מעושן עדין ליין שאישית אני מאוד אוהב, אם כי לדעתי מחירו מעט גבוה לתמורה.
T theteamaker New member 23/5/12 #10 אני השגתי אותו ב 85 לבקבוק אם אתה מעוניין דרך הבחור שהציג את זה בתערוכה, שלח לי הודעה פרטית ואשלח לך את הטלפון שלו אם אתה מעוניין
אני השגתי אותו ב 85 לבקבוק אם אתה מעוניין דרך הבחור שהציג את זה בתערוכה, שלח לי הודעה פרטית ואשלח לך את הטלפון שלו אם אתה מעוניין
N nimrodrosen New member 22/5/12 #7 הוא מתוק- רק לא מאוד מתוק הוא דומה במתיקותו לטי בריבוע של רמת הגולן שטעמנו בזמנו.