מישהו מכיר/יודע/שמע ...

L o r i

New member
מישהו מכיר/יודע/שמע ...

על מסעדה שמארחת הרכבי ג'אז בערבים? מחפשת בנרות להיום בערב מסעדה טובה עם מוזיקת ג'אז ברקע! תודה מראש.

shlomits

New member
האם קראתי ש"נועה" התחילו

לארח הרכבי ג'אז לכבוד הקיץ? אולי קורדיליה? משום מה מצלצל לי מוכר אבל לא זוכרת פרטים, אולי תרימי אליהם טלפון...

shlomits

New member
כן...היה נדמה לי שקראתי

באחד המקומונים משהו על זה. לא בדקתי את הפרטים כי אנחנו שומרי כשרות כך שזה לא רלוונטי לגבינו...

שח_מט

New member
בזיכרון יש משהו.. בלוזט

אין מידע ב- REST מתוך דפי זהב: 04-6293555 זכרון יעקב פאבים ובארים בלוזט

L o r i

New member
מסתבר שיש להם אתר...

הבעיה היא שזה יותר מועדון לילה לג'אז ולא ממש מסעדה
המקום עושה רושם די טוב לפי מה שנראה באתר, אבל שוב.. זה לא מקום לאכול בו (לפי המגוון הדל שבתפריט) תודה בכל אופן על העזרה... מצ"ב כתובת האתר:

שח_מט

New member
אם היה כזה ברמה,

מזמן הייתי שם חבר כבוד... לעומת ארצנו המג'ויפת בכל מקום בעולם שאני מגיע אני מצליח להנות מ live jazz נחמד ולעתים איכותי. בניו זילנד בכל חור היה ובטח בניו-יורק! שח

פינליש

New member
שח - אתמול היה משהו טוב בבית לסין

ג'ז לייב על בירה, מעט אנשים... אני אישית אחרי שעה של מוזיקת ג'ז מסוגלת לוותר על שטחים, להוריד שיערות עם האפי ליידי ולשתות גזוז מנועים מרוב שהמוזיקה הזאת עושה לי רע. לעומת זאת מויזקה כמו ב"מאש", או בלילה.... תענוג.

שח_מט

New member
איך זה נקרא? יש לו"ז קבוע?

ואגב, אני יכול להכיר לך ג'אז שלא תמרטי שערות בגללו. בג'אז יש הרבה זרמים וכיוונים. שח

שח_מט

New member
יש גם הופעות כל השבוע

במייקס פלייס (...). צריך לברר מי מופיע. בשלישי ורביעי יש כל מיני נגנים שמאלתרים ביחד. בימים האחרים יש הרכבים יותר ופחות מוכרים. זה בטיילת ליד רפאל. נחמד. (יש שם אחת ששרה מדהים בימי שלישי... הביצוע שלה ל little wing של הנדריקס פשוט מרגש כל פעם מחדש). שח

למעלה