מישהו מכיר דבר כזה?

broadaxe

New member
מישהו מכיר דבר כזה?

סכין מזכוכית (!). עיצוב ארט-דקו, מהתקופה (שנות העשרים), שם חרוט על הלהב, מספר פטנט מובלט. נועדה לשימוש חד-פעמי: חיתוך עוגת החתונה, אח"כ למזכרת בבית הזוג המאושר.

broadaxe

New member
הסכין ניתנה לי למכירה

והיא איננה שלי. למכירה בלבד ולא להחלפה. למעוניינים צרו קשר במסר.

danitamir

New member
מעונין לקנות שלח לי לאי מייל טלפון

שלך גם אני מאזור חיפה

שַׁי

New member
מנצל"ש = לדרמסלה ובכלל ../images/Emo143.gif

אחרי שהצלחת למצוא לרחל שידורים חוזרים של "הימורים מסוכנים" ב BBC PRIME - אולי תוכלי לעזור לי למצוא שידור חוזר של שני החלקים של "מאדאם בובארי"? אתמול התחלתי לראות בערך ב-23:00, וכשהסרט הסתיים, צויין כי זה הוא חלק 2. הפקה איכותית ביותר של BBC PRIME - אשמח לשידור חוזר, שאוכל להקליט... כל חובבי BBC PRIME - אשמח לשמוע אם תאתרו שידור חוזר. שי.

לצערך, השבוע לא. וקח קישור:

למה לא לבדוק את לוח הזמנים והתכניות ישירות באתר הבי בי סי פריים?

שַׁי

New member
לפחות יש למה לחכות -

'החטא ועונשו' בעשרים בפברואר. תודה, אריק

python 4

New member
'איסטאנדרס' כל ערב בתשע

אם כבר מדברים על סדרות דרמה, זו המצויינת ביותר שיש ל- BBC להציע.

python 4

New member
ואם גם מדברים על הערוץ הזה...

יש את my hero מיד אחרי איסט, שהיא קומדיה מצחיקה בטירוף (לפחות אותי), ומ- 10 בפברואר (כך אני קורא באתר) מחזירים את הסדרה זיווגים, שהיא גם קומדיה לא רעה בכלל. לא מעניין אותכם, נכון?

דרמסלה

New member
../images/Emo44.gif ../images/Emo4.gif

הי שי, לצערי לא הצלחתי להעלות בחכתי תשובה, נכון לעכשיו. בעיקרון ניתן לחפש באתר של ה - BBC PRIME, אך החיפוש מוגבל לשבוע הקרוב בלבד. הקישור מצורף למטה. בהצלחה, דרמסלה

rachelea

New member
מנצלת השירשור- כתבה ב"הארץ"-משחקים

ב-29/1 השנה קיבלתי במייל הודעה על כתבה שתתפרסם למחרת בעיתון "הארץ" בנושא משחקים. בהיסח הדעת מחקתי את המייל. עיתון "הארץ" של 30/1 לא הגיע לידי ואני שכחתי כי יש בו מאמר שחשוב לי לקראו. רק לאחר ימים נזכרתי בכך וכשפניתי לסובבי הקוראים את העיתון התברר כי זרקוהו. חיפשתי באינטרנט, בארכיון העיתון עפ"י הנושא: משחק, משחקים ולא מצאתי מאומה. האם למישהו יש במקרה את העיתון מיום שישי שעבר, 30/1 או שקרא את המאמר ויודע מה כותרתו המדויקת? אשמח לקבל פרטים (ועוד יותר את צילום הקטע).

בּני

New member
משהוא אחר לרחל

בעיתון של שישי (ידיעות, מוסף 7 לילות, שער אחורי) מקדונלדס מפרסמים את הצעצועים החדשים שמצורפים לארוחות ילדים. והפעם - 8 צעצועי סביבונים!!! נראה לי שהאחיין שלך הולך לאכול הרבה במקדונלדס בחודש הקרוב
בהצלחה...

oren*

New member
בבקשה - קישור לסדרת הכתבות ב"הארץ"

משחקים ובדיוק התכוונתי לשלוח לך מסר לגבי הסביבונים במקדונלדס, שמתי לב שבני דאג לעדכן אותך בנושא

דובושכ

New member
כתבה בהארץ 31.1.04 התפרסמה

במדור "גלריה" עמ'ד7: "פינת הילד" רותה קופפר- "פצצת סירחון" על בובות - "חבורת המסריחנים" מצויין אתר אינטרנט: www.stinkblasters.com אם זאת הכתבה , אשמור לך אותה.

rachelea

New member
../images/Emo51.gif לכולכם

קיבלתי לפני שעה טלפון שמפנה אותי לפרסום של מקדונלדס.
לבני ולאורן ששמו לב לפירסום. לא אחכה עד שאחייני יזמין מנות לילדים (הוא כבר גדול...) - מחר בדעתי להיכנס למקדונלדס ולקנות את כל הסידרה. אני מקווה שאני מספיק "גדולה" כדי שימכרו לי. בקשר למאמר ב"הארץ": - דובוש
. מכותרת המאמר אני מבינה שאין לי מה לחפש בתוכנו.
, שוב, לאורן על הקישור. אינני מוצאת משהו שם שיחדש לי וקשור לתחום התעניינותי בנושא המשחק. מה לעשות, כשאני רואה משהו הקשור למשחק אני משתדלת לראות במה מדובר שמא אחמיץ משהו...

למעלה