מישהו מכיר את....

dandiel

New member
מישהו מכיר את....

Nada Surf? לפני חודשיים (נניח) נכנסתי ל-Krembo בשינקין (נו, חנות הדיסקים המגניבה הזאת), והפצרתי במוכר שיביא לי משהו דומה לקולדפליי אבל לא מוכר. שיהיה לי נעים לאוזן, אבל חדש ומיוחד. קיצר, אני חופר. בסוף קניתי את הדיסק שלהם באיזה 70 ש"ח. ואני מתחרט על כל רגע מישהו שמע על הלהקה האמריקאית הזאת?

steelwater

New member
70 ש"ח זה המון

ובטח לדיסק של לההקה לא מוכרת ושלא שמעת ילהם אף פעם... פעם הבא תיסע עד לירושלים או לנתב"ג ותלך לתו השמיני. שם אני חושבת שימצאו לך דברים טובים וזולים (דייב גהאן ב-10 ש"ח, U2 ב-30 ש"ח, דייר סטראייט ב-30 ש"ח ועוד).

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gif

אני יכולה לקנות לך..חחחחחחח.......<גרה בירושלים, יותר נכון גרה בתו ה8> אתה זוכר איך קוראים להם?בערך?

Galadriel 3000

New member
אם אתה רוצה משהו דומה לקולד אבל

לא מוכר, אני ממליצה על the perishers...

jony543

New member
להקה שמאוד מזכירה את קולד

להקה מעולה מירושלים קוראים להם missflag עושים רוק בריטי באנגלית מאוד מושפעים מקולדפליי יצא להם EP עם 5 או 6 שירים אפשר לשמוע את כל השירים באתר www.missflag.com

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gifהם ממש טובים!!!!

אולי נפגוש אותם ברחוב
...

Roy1232

New member
אחד מהם כותב אצלנו בפורום מדי פעם

terje או משהו כזה...

en li shem 7

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo103.gifדיייייי!!!!

וואי אני מתחילה להינמס, אני אוהבת אותם!!@#$!@#$ לפני שניה הורדתי את האלבום שלהם, והם ממש לא נשמעים חובבנים כמו כל מה שיש בארץ....(זה לא מעניין אותך נכון?..יופי

jony543

New member
זה כל היופי

נשמעים מאוד מקצועיים, לא להקת קאברים חובבנתי כזאת... מחכה נורא לאלבום שלהם

steelwater

New member
למה להוריד?../images/Emo10.gif

זו להקה ישראלית, קשה מאד ללהקות ישראליות בארץ. תקני את ה-EP שלהם. הוא עולה בסה"כ איזה בין 10 ל-20 ש"ח. והוא מאד טוב. אני ממש מחכה גם לדיסק שלהם.

jony543

New member
זה חוקי להוריד את זה

הם נותנים באתר הרישמי שלהם את הדיסק נקנה

steelwater

New member
להקה ממש טובה!

להקה מעולה, אני ממש ממליצה! הם באמת מזכירים את קולדפליי.

למעלה