מישהו מכיר את ד"ר הדסה מביה"ח שניידר? איך היא בתור אפליפטולוגית?
מ מיקמיק22 New member 1/9/04 #2 ובקשר להנחיות לקביעת תור באיכילוב ציינתם שצריך להצטייד בטופס 17 או 177 ש"ח. האם ביקור אצל ד"ר נויפלד או ציסטיק עולה רק 177 ש"ח?
ובקשר להנחיות לקביעת תור באיכילוב ציינתם שצריך להצטייד בטופס 17 או 177 ש"ח. האם ביקור אצל ד"ר נויפלד או ציסטיק עולה רק 177 ש"ח?
ח חייםלוי Member מנהל 2/9/04 #3 אם אתה מתכוון לד”ר הדסה גולדברג הרי שהיא אפילטולוגית. על השאלה השניה אחרים יענו לך.
ס סיגל לוי New member 2/9/04 #5 שלום מיקמיק.. אחים שלי מטופלים אצלה ובמקרה אני אצלה עם אחי הקטן ביום ראשון.
ס סיגל לוי New member 2/9/04 #7 כן היא נחשבת לרופאה... טובה מאוד, היא המנהלת של מרפאת אפילפסיה בבית חולים שניידר וגם מנהלת מרפאת E.E.G. אני אשמח לענות לעוד שאלות לילה טוב סיגל
כן היא נחשבת לרופאה... טובה מאוד, היא המנהלת של מרפאת אפילפסיה בבית חולים שניידר וגם מנהלת מרפאת E.E.G. אני אשמח לענות לעוד שאלות לילה טוב סיגל
M moribat New member 2/9/04 #8 אם אין טופס 17, מצטיידים ב-177 שח.רצוי לקחת קבלה, ועדיין לנסות להפעיל לחץ על הקופה בשביל לקבל את ההפנייה (כן, כן, גם אחרי שכבר שילמת והלכת בלי הפנייה).אם מקבלים הפנייה רטרואקטיבית, ניגשים לבית החולים ומקבלים חזרה את הכסף ששילמת.
אם אין טופס 17, מצטיידים ב-177 שח.רצוי לקחת קבלה, ועדיין לנסות להפעיל לחץ על הקופה בשביל לקבל את ההפנייה (כן, כן, גם אחרי שכבר שילמת והלכת בלי הפנייה).אם מקבלים הפנייה רטרואקטיבית, ניגשים לבית החולים ומקבלים חזרה את הכסף ששילמת.