מישהו מכיר את unitedjobs ?

ronenharush

New member
מישהו מכיר את unitedjobs ?

אני צריך עזרה ממי שיודע משהו על החברה הזאת, הם מספקים עבודות בח"ל לדוגמה : דיג באלסקה,אבטחת אניות וכו´ אם משהו עבד דרכם או שמע משהו אני אשמח לקבל מידע.

Yaniv-DC

New member
אני אעשה מה שאני תמיד עושה

כשאני רואה כאן בפורום "יונייטד ג´ובס". תברח מהם כל עוד נפשך בך חשוב שתדע - כל העבודות ללא יוצא מן הכלל אינן חוקיות. לוקח להם זמו רב, הרבה יותר מהמובטח לשלוח אליך את הצעות העבודה, שזה אגב כמה דפים מצולמים מצ´וקמקים עם מספרי טלפון בחו"ל שאתה יכול להשיג לבד ובחינם. היות וזה לקח להם זמן, זה נשלח אלי כבר אחרי שעברתי לארה"ב. למרות שביקשתי במפורש הצעות לוושינגטון, הגיעו אלי הצעות על ניו יורק ו-LA. כשהתקשרתי כעוס, שרית שיושבת שם התקשרה לבית הורי ואיימה עליהם שאם אני לא אסתום את הפה הם יצרו קשר עם שרותי ההגירה ויספרו שאני לא חוקי בארה"ב... מה שכבר היה לא נכון היות ומצאתי עבודה המסדירה ויזת J1. והרשה לי לסיים ולחזור על הפתיחה - נוס, ברח, רוץ, נתק קשר, או כל מושג אחר שיגרום לך שלא לבזבז את זמנך וכספך על אסופת שקרנים אלו . יניב.

שלא תתקרב!!!

שלא תעז לתת להם אגורה שחורה ומסריחה! הם גנבים בני גנבים!!! כל המשפחה שלהם גנבים! בזמנו, כאשר הייתי חייל משוחרר טרי, חשבתי לי לצאת לעבוד קצת בחו"ל. פשוט נפלתי בפח שלהם! שילמתי אם אני לא טועה, סכום נכבד של מעל 200ש"ח, או יותר... קיצור, הסבירו לי שזה כולל 3 חוברות של רשימת דרושים. לא מצאתי משהו מתאים מחוברת הראשונה... חיכיתי לשניה. השניה משום מה, טבעה איפה שהוא באוקינוס האתלנטי. טוב... התקשרתי, אמרו לי בלה,בלה,בלה, (זה יגיע אוטוטו), ומאז אני מחכה! מאחר ואני לא גר בת"א, לא חזרתי להתעסק איתם. כי אם הייתי תורח להגיע עד לשם, הייתי הופך להם שולחן לפנים! פשוט שודדים אזרחים טריים, שיוותרו די בקלות על כמה שקלים למען "ג´וב ביוניטד"...! תחפס באינטרנט. תשאל בפורומים. רק על תיתן לאף אחד שקל! בהצלחה! תחזור מהר ארצה. על תתעקב יותר מדיי. אם תתעשר שם, אז תקרה לי. תוף???

mesty

New member
יש כמוהם עוד חברות

לכן אל תתבלבל ותאמין, יש גם ברחובות חברה כזו, הייתיאצלהם שאלתי בדקתי, ניכנסתי לאתר שלהם עד שהגעתי לתשובה.... כולם מספקים לך טלפונים ברמה כזו או אחרת. אף חברה לא באמת מחפשת בשבילך. לכן תעשהמה שאחרים עושים נעזרים בחברים וחברים של חברים... שיש להם "שם" חברים. בהצלחה

למעלה