מישהו מכיר את Skunk Anansie?

zambush

New member
מישהו מכיר את Skunk Anansie?

אני יודע שיש להם שיר ששמו Weak, והוא מופיע בדיסק של משימה בלתי אפשרית, אבל חוץ מזה כלום, ואשמח לדעת יותר.

אחלה להקה..

אם אתה אוצה דיסק טוב שלהם תקנה את פוסט אורגזמיק צ`יל, זה אחלה דיסק... ועכשיו לפרטים על הלקה... הלהקה נוסדה בלונדון על ידי הסולנית בשנת 1994 החברים הם: SKIN-שהוציאה גם סינגל עם מקסים מפרודיג`י, היא הסולנים CASS-גיטרה בס ACE- גיטרות ללהקה יש 3 דיסקים: הראשון משנת 95 Paranoid & Sunburnt השני מ97 Stoosh והאחרון (והמוצלח ביותר לדעתי) Post Orgasmic Chill ששוחר ב99 אגב בדיסק הראשון המתופף היה Robbie French MARK-תופים

a_duck

New member
מן הסתם...

אני מכיר אותם כי לפני איזה שנה הם היו מוציאים קליפים כל חודשיים והיו שמים אותם 200 פעם בMTV וגם החבר ההומו שלי קנה דיסק שלהם...

a_duck

New member
אוי...

אני לא לרמה שלך כי אני רואה MTV...שיהיה...וחוץ מזה הרוב בטלויזיה חרא..אז עדיף כבר לשים MTV עם הפופ החדש ולא VH-1 עם הפופ הישן... וחוץ מזה לא צריך לראות אם טי וי כל היום בשביל לראות אותם...יש אותם כל הזמן...

zambush

New member
הבעייה היא לו הפופ (או שכן?)

זה גם כל האלקטרונית והסגנונות האחרים שיש ב-MTV. ב-VH1 אין בהכרח פופ, מה גם שהפופ הישן נסבל יותר מהחדש (סמנתה פוקס). אבל אני מסכים איתך עקרונית שהכל בטלוויזיה חרא... יש מקום לערוץ מוסיקת רוק.

sOrCeReSs

New member
דווקא

בזמן האחרון לא ראיתי כל כך קליפים שלהם באמ טי וי והבנתי שהם התפרקו... ויש להם שירים בסדר.

למעלה