מישהו מכיר את safe future?

The new me9

New member
מישהו מכיר את safe future?

הגעתי לאתר הבית שלהם.
קראתי קצת פה בפורום. נראה שיש קונצנזוס שלא כדאי לקנות נדל״ן בארה״ב מרחוק למי שאינו מומחה בתחום.
לפי הדף שלהם: http://www.safefuture.us/goodChoice.asp
נראה שהם טוענים לבדוק את כל הפרמטרים החשובים.
האם מישהו מכיר אותם ויכול לתת חו״ד לחיוב או לשלילה?
מסכימים עם הטענה שלהם:
אין צורך לטוס לארה"ב!
כאשר רוכשים נכס נדל"ן באמצעות Safe Future, אין צורך להגיע פיזית למקום. במקום לבזבז את זמנך ואת כספך, תקבל דו"ח מפורט על האזור, השכונה, הנכס וההיסטוריה שלו, ניתוח פיננסי מלא של העיסקה, וקישורים לאתרי אינטרנט ממשלתיים ועירוניים שבהם תמצא מידע רלוונטי על הנכס והאזור.

טוב. ברור שזו פרסומת

אבל למי שבכל זאת שוקל באמת קניית נכס בארה"ב: אין שום הגיון כלכלי שנכס אטרקטיבי בארה"ב יעמוד ריק ויחכה לאיזה ילד מישראל שיקנה אותו. אם הנכס הוא אטרקטיבי אז הוא יחטף בארה"ב (תתפלאו! יש מספיק בעלי ממון בארה"ב! ) ורק אם הוא לא כזה אטרקטיבי אז כמה ישראלים יורדים ינסו למכור אותו לאנשים תמימים שאין להם את הידע והנסיון הדרוש כדי לבצע עיסקאות נדל"ן ומוכנים לסמוך על אדם זר שיבחר עבורם את הנכס....

The new me9

New member
חלילה, זו לא פירסומת.

אני אשמח לשמוע גם דברים רעים עליהם.
&nbsp
להיפך

הם זה לא העניין

חברות כאלו צצות ונעלמות כמו פטריות ובודאי שאין לי שום דבר רע או טןב להגיד עליהם.

העניין הוא עקרוני: חברות כאלו קמות ממניעים עסקיים, והעסק שלהם הוא לאתר בתים שאין להם ביקוש בשוק המקומי ולמכור אותם לאנשים שגרים מספיק רחוק מהבתים ושהם מספיק תמימים כדי להאמין שמוכרים להם משהו טוב.

אני מניח שלא למדת כלכלה, אבל הנה הסבר קטן: הם מדברים על 8-9% תשואה שנתית. הריבית שמקבלים בבנקים בארה"ב היא קרובה ל-0. יש בארה"ב מספיק אנשים חכמים שיש להם מספיק כסף כדי לקנות את הבתים האלו ולקבל 8-9% במקום 0%. אז למה הם לא עושים את זה? למה אין לבתים האלו ביקוש מקומי?

תראה - אם היה לך אח שגר בארה"ב שהיה אומר לך שיש לידו בית למכירה בהזדמנות ומציע לך לקנות את הבית כשהוא מבטיח שידאג טיפול בנכס אז הייתי אומר לך "לך על זה". אבל אתה הולך לסמוך על אנשים זרים שהם יפעלו למען האינטרסים שלך? למה שהם יעשו את זה? המטרה שלהם בעסק הזה היא לעשות כמה שיותר כסף לעצמם! ואם הם צריכים להרחיק עד ישראל כדי למכור את הבית - כנראה שמשהו שם בעייתי!

ועוד מילה: שוק הנדל"ן הוא שוק מאד עדין. אני עוסק בנדל"ן כבר שנים ואני יכול להגיד לך שלא הייתי קונה דירה בעפולה בלי להיות שם כמה פעמים ולבדוק טוב טוב! הסיבה היא שלפעמים יש הפרשים ממש גדולים במחיר בין בתים שנמצאים במרחק של שני רחובות זה מזה.

בקיצור - אני ממש לא ממליץ לך לקנות נכס בחו"ל אלא אם כן יש שם מישהו שאתה ממש סומך עליו שיטפל בנכס

למעלה