מישהו מכיר את john frusciante?

בטח הגיטריסט הלשעבר מסומם...

של הרד הוט צ`ילי פפרס... העיפו אותו מהלהקה ב93 בגלל שימוש בסמים והוא חזר נדמה לי ב97 אחרי גמילה.. הוא גם הוציא גם אלבומי סולו.. הוא גיטריסט בכלל לא רע.. אבל חרא זמר

תיקון טעות

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מאוד מאוד אוהב את הפפרס האדומים חריפים ויש לי 6 מתוך ה7 אלבומים שלהם את ג``ון לא העיפו אלה הוא פרש אחרי בלאד סוגר סקס מגיק ואיך יכלו להעיף אותו ב93 עם רק ב94 הם הוציאו אלבום בהשתתפתו הוא לא השתתף בONE HOT MINUTE אבל חזר בקליפורניהקישן דרך הגב מיהו מכיר את הלהקה ההתמכרות של גיין שהגיטריסט שלה הוא דייב נבארו שהיה פעם בפפרס?

wiz

New member
זה הגיטריסט הנוכחי של

הפפרס... אני לא מת עליו. לא יודע איך הוא בתור גיטריסט, אבל לא אהבתי את מה ששמעתי מהאלבום סולו שלו וראיתי בקליפים. וד``א, הגיטריסט הראשון שלהם היה בחור ישראלי אחד, שלפי מה ששמעתי הוא היה ממש טוב, אבל הוא מת מסמים. חבל.

red hot

New member
אני לא מאמינה למה שאני שומעת

הבן אדם הזה הוא אמן ענק והוא גיטריסט עוד יותר גדול. מי שלא שמע אותו חייב להשיג את האלבום סולו הראשון שלו. אם אתם חושבים שהוא גיטריסט לא משהו אז בטח אתם שמעתם את הדיסק האחרון שלו שבאמת יצא קצת יותר מדי ממוסחר בגלל שעכשיו הוא נקי מסמים, אז באלבום הוא משתמש עם הרבה סינטיזייזרים באלבום סולו הראשון הוא היה מסומם אז האלבום יצא פשוט ענק! הקיצר- דיסק הסולו הראשון חובה לכל גיטריסט!

red hot

New member
וגם פלי (והוא עדיין הבסיסט)

מישהו הולך להופעה שלהם?

wiz

New member
את מדברת סתם...

כנראה לא שמעת גיטריסטים ברמה, אז את עושה ממנו אלוהים. תקשיבי לג`ון פטרוצ`י, לסטיב ואי, לג`ו סטריאני, לאינגווי.... ולעוד מלא גיטריסטים טובים באמת, ואז תראי מה זה נקרא לשלוט בכלי. וד``א, הסיבה שאני שומע את הפפרס היא לא ב``גאונות`` המוסיקלית של כל אחד מהם... הם רחוקים מזה. הקטע הוא שהם פשוט נשמעים טוב ביחד, ויש ביניהם כימיה טובה. והדבר הכי חשוב: לא צריך סמים (!) כדי להגיע למוסיקה טובה !!! זה סתם אימרה מפגרת, שמתאימה למסוממים, ולא למוסיקאים אמיתיים. סמים זה זבל, לא משנה איך שתסתכלו על זה.

לא גאונים...בכלל לא

והייתה כאן הודעה שלי....ונעלמה :-( בקיצור כתבתי שהם עושים מוזיקה פשוטה (כמו נירוונה ועוד הרבה להקות טובות) המוזיקה לא מתוחכמת אבל יפה ולא ממוסחרת (* שיעול * מטאליקה * שיעור * )

Shpitz

New member
ג`ון הוא גדול

אני ממש אוהב את המוזיקה של ג`ון, ומי שאומר שהוא לא יודע לשיר הוא לא מבין את המהות של המוזיקה של ג`ון. המוזיקה של ג`ון היא באה לבטא את הרגשות שלו והשירה באה מהלב. ומי ששמע את הקטעים של הלל יודע שהם פחות טובים משל ג`ון. ואני חושב שלרד הוט יש את המתופף והבסיסט הכי טובים שיש, רק שקרה משהו לקול של אנטוני (אפשר לשמוע בהופעות) לעומת הקול שלו בדיסק. רד הוט שולטים !

red hot

New member
אם תקשיבו לשירים מהדיסק הראשון שלו

אתם תבינו שהוא שהוא גיטריסט ענק והשירים שלו גדולים אחד אחד. הדיסק האחרון שלו היה טיפה ממוסחר אבל השירים שלו עדיין של רמה. אמנם השירים של רד הוט לפעמים פשוטים אבל הסולואים של ג`ון הם ענקיים. דיי... אין לי כבר כח להתווכח ולכל אחד יש את הגיטריסט האהוב עליו. וחוץ מזה אני לא אומרת שהוא הגיטריסט הכי טוב... אני בטוחה שיש יותר טובים ממנו. (צ`רלי הייבן)

wiz

New member
סולואים ענקייים ???

זכותך לחשוב מה שאת רוצה, ואין לי בעיה עם זה. אם את אוהבת את הפפרס אז סבבה לך. אבל זה שהסולואים שלט ענקיים... זה פשוט לא נכון. הם נורא פשוטים, ולא מהווים שיא מבחינת טכניקה, רגש או מלודיה... זאת פשוט עובדה.

למעלה