מישהו מכיר את JAGGED EDGE?

eranmc

New member
מישהו מכיר את JAGGED EDGE?

הם כנראה עושים דואט עם מראיה ויש לי כבר 2 שירים שלהם והם ממש אחלה. למישהי יש טיפה מידע עליהם?

Oleg Silver

New member
אין לי הרבה מידע

אבל אני יודע שהם חתומים ב SO SO DEF וגם שמעתי כמה שירים שלהם כמו השיר עם נלי : WHERE THE PARTY AT וזה שיר מאוד יפה ויש להם גם שיר חדש ממש ממש טוב עם זמרת האר נ´ בי NIVEA ולשיר קרואים : DONT MESS WITH MY MAN וזהו בעיקרון. הנה עוד כמה שירים שאני מכיר: I PROMISSE LETS GET MERRIED PUPPY LOVE-שיר שהם מתארחים בפזמון.BOW WOW שר את השיר THANK YOU-עוד שיר של BOW WOW שהם מתארחים בפזמון

2PAC4EVER

New member
קודם כל הוא אמר DONT MESS

WITH MY MAN!!! לא BOY וכן גםללוסי פרל יש שיר בשם הזה, אז מה?אין להם בעלות משפטית עליו אהההההההההההההההההה

2PAC4EVER

New member
JAGGED EDGE....

חתומים ב SO SO DEF אצל המפיק המפוקפק (איזה כיף להגיד מפוקפק-הנה אמרתי שוב!) הם שילוב של BOYS II MEN ו -BACKSTREET BOYS שחורים אבל אופטימיים
, האלבום בכורה שלהם נקרא JAGGED LITTLE THRILL מומלצים- WHERE THE PART AT עם נלי שהיה CLUB BANGER מטורף בכל מסיבה קיץ שעבר... LET´S GET MARRIED REMIX I GOT IT REMIX עם נאס DON´T MESS WITH MY MAN זה של NIVEA I´LL BE THRER REMIX

2PAC4EVER

New member
שיט שכחתי לרשום

המפיק המפוקפק הוא כמובן JARMAINE DUPRI ואם אהבת תנסה גם דברים של 112

Ambitionz

New member
פחחח 112 הרבה הרבה יותר טובים

ואיכותיים מג´אגד אדג´ (לפי דעתי). ג´אגד אדג´ זה לפי דעתי אחד מהפרויקטים הפחות טובים של JD (אחרי ליל באוו וואו כמובן), השירים רגילים לגמרי, הם לא מחדשים כלום. אני אחד שמאוד אוהב R&B וכו´ אומר שהשירים שלהם משעממים למדי. אבל דוקא מאוד אהבתי את Lets Get Married וגם את הרמיקס של RUN DMC וJD. רמת המסחור שלהם הורסת הכל. 112 להקה מעולה לפי דעתי, גם באים מתקופה אחרת.

2PAC4EVER

New member
פחחחח 112 הרבה הרבה יותר טובים

וזה נוגד את מה שאמרתי....איך??? שוב אבל לאט- "אם אהבת את הדברים של JAGGED EDGE תנסה את 112" נכון שאם שמים טיפה יותר לב... דברים מסתדרים פתאום....

Ambitionz

New member
לא אמרתי שזה נוגד שום דבר

אבל באמת הייתי יכול לותר על ה-"פחחח".

li16

New member
מכירים אותם

JAGGED EDGE פצצות!!! הרבה מכירים אותם אבל ממש אין שום מידע אליהם בשום מקום חוץ מזה, מה זה משנה, הם כבר נעלמו מהשטח!

2PAC4EVER

New member
אההההההה...חחחחחחחחח.

נעלמו מהשטח, פחחחחחחחחחחחח כל מי שאין לו כרגע קליפ בMTV, זהו? נעלם מהשטח? אאאאאאאאהההההההההההההה

למעלה