מישהו מכיר את ה-ZIL A PING RIDE?

• פותח הנושא VADER
  • פורסם בתאריך

VADER

New member
מישהו מכיר את ה-ZIL A PING RIDE?

אם מישהו יודע,לאיזה סגנון מוזיקה זה מותאם במיוחד ומה אתם חושבים על המצילה? אשמח אם תגיבו.

HP900PTW

New member
מצילה מעולה!!!

כנראה הדגם שאני קונה אני הולך מתישהו..החודש לשמוע אותה (ואחרות) בכל זמר בתל-אביב

VADER

New member
קניתי היום בכלי זמר

אתה יודע לאיזה סגנונות מוזיקה היא מתאימה במיוחד? מישהו אחר יודע אולי?

HelloweeN

New member
Medium Haevy

ז"א שהיא מתאימה בעיקר לרוק, אך גם לפופ וקאנטרי, ושאר סגנונות "לא רועשים" מדי. למטאל היא לא הכי תתאים, כי הצליל שלה יבלע בתוך ההדהוד.

VADER

New member
איזה ביאוס:( אני מנגן בעיקר מטאל

ובחנות שמעו כל מכה ולא תיראתי לעצמי שהיא לא מיודעת לרעש :(

HelloweeN

New member
זה בסדר, גם אני.

בגלל זה אני מתקרב רק ל-sHeavy Ride ול- Power rides. שזה ריידים כבדים מאוד, ומיועדים לנגינה כזאת. למה ישר לא הלכת על הבי רייד ???? כמה עלתה לך הרייד?

Kodak997

New member
לי יש הבי רייד

ואני בכלל מנגן ג´אז ורוק... אז אני לא יודע כמה היא מתאימה. אם למישהו יש מקרה הפוך (אחד שמנגן סגנון כמו מטאל או פאנק ויש לו מצילה "קלה") אני מוכן להחליף (כמובן שהרייד שלך חדשה אז אני לא מדבר על המקרה הזה)! ואגב יש לי paiste 2002 heavy ride 20"

VADER

New member
חיפשתי שתתאים לכל סגנון..

ושמעו ממש טוב וזה מצוין כל מכה בחדר פתוח...מצידי סבבה שזאת תהיה הרייד שלי אם הייתי מנגן בבית...אבללללללללל גדול-אני מנגן במקלט ושם לא שומעים כלום!!!!! וזה מבאס...

VADER

New member
תן לי את הפרטים שלך-אולי נעשה דיל

סבבה? אני אשמור את המצילה שלי והיא חדשה הרי לגמרי ואתה תיקנה ממני אותה במחיר יותר זול מכלי זבל..מעוניין?

HelloweeN

New member
vader, behemoth אן איך שקוראים לך

אני מריח פה עיסקה נחמדה על הבחורצ´יק עם ה-2002. אחי, זאת רייד למטאל !!! רייד איכותית מבית טוב, שמתאימה לבית, להופעות, לחזרות.. להכל. מנסיון. תארגנו לכם איזו קומבינה או טרייד אין כלשהו.

VADER

New member
תודה אחי,אבל אני מעדיף ZIL

וגם שלי חדשה לגמרי..אם מישהו יקנה ממני אותה אני אלך על Z CUSTOM או A CUSTOM תודה בכל אופן

למעלה