מישהו מכיר את ה-woulf ridge

voodoochild

New member
מישהו מכיר את ה-woulf ridge

של Marin, אני מתעניין באופניים אבל אין עליהם שום ביקורת ב-www.mtbr.com. תהיתי עם אתם/ן מכירים את הדגם ואנשים שיש להם אותו. תודה מראש אלעד.

voodoochild

New member
איזה עיתון? אני מתלבט

בין כמה דגמים, treck liquid 20, Jamis dakar 2,Marin -woulf ridge אני רוצה אופני שבילים לרכיבה אגרסיבית לפעמים ארוכה אבל לא פרירייד.

freestyle bmx

New member
באופניים...לדעתי כך את הליקויד כי..

בגיליון האחרון יש עלהן ביקורת מעולה! וגם איבזור אחלה!

voodoochild

New member
אני קונה אותם בארה"ב לכן

אני גם אבחן אותם אבל גם מאד מעוניין בביקורות אחרות בסופו של דבר עד שאתה לא רוכב אתה לא יכול לשפוט.. המגאזין עדיין לא הגיע לחנויות, אני אכן מחכה בקוצר רוח לקרוא את הכתבה על הליקוויד. נ.ב המון

shl17

New member
wolf ridge

לי יש rocksprings זו אותה שילדה (למעשה האופניים שלי הם יותר טובות מה wolf בקטע של האבזור) אופניים טובות מאוד לך רק על הגירסה האמריקאית הרבה יותר חזקה(יש גם יותר אפשרויות כיוון לבולם האחורי אבל זה לא ממש חשוב) הגרסה האירופאית שכרגע רק אותה מביאים לארץ בנויה כמו הmount vision זה קצת חלש אל תבהל מהמשקל האופניים מטפסות כמו xc

voodoochild

New member
הי רק עכשיו ראיתי את התגובה

קודם כל תודה רבה לך, דבר שני כמה שוקלות האופניים ומה עוד אתה יכול לספר לי עליהם.... אני קונה בארה"ב ולכן אני אלך רק על הגרסה האמריקאית.... תודה שוב אלעד

eizen16

New member
וולף רידג' - יש לי כנס !!!

אני הבאתי מהמזרח וולף רידג' 2002 אחלה אופניים !! שים לב - יש לך שלושה מצבים בזרועה האחורית 4,5,6 אינצ' אתה מכוון לעצמך (כיוון קל מאד) את המרווח הרצוי בהתאם לסוג הרכיבה. אני לא יודע עם איזה איבזור הם באות בארה"ב אני הבאתי אותם עם מרזוקי Z4 80ממ מקדימה אוויר, מאחורה X FUSION O2 PRIME עם נעילה, אויר. מעצורי דיסק הידראולים של ARMOR. אני נהנה מכל שנייה של רכיבה - אופניים פשוט מעולות !!! לדעתי יש איזה שינוי בזרועה האחורית בדגם של 2003 (אם אני זוכר נכון) בקטע של גאומטריה אבל אין שינוי במשחק של המרווח. לא כמו שכתבו לך הם שונות מהמאונט וויזן - הוולף רידג' הם שילדת TARA יענו מרווח משתנה בזרועה האחורית בעוד שהמאונט וויזן הם שילדת FRS מרווח קבוע בזרועה האחורית. כנס לאתר של מארין (מצורף) ותקרא יותר מקווה שעזרתי - בכל מקרה אם יש לך שאלות שלח לי מסר או מייל בהצלחה !!! http://www.marinbikes.com/bikes/tara/spec_wolf.html

voodoochild

New member
קודם כל תודה רבה מאד...

שנית כתבתי לך מסר, אני מכיר את המפרט באתר אני מחפש ביקורת על האופניים

eizen16

New member
קודם כל - אין בעד מה....

אני יכול לתת ביקורת על האופניים שלי לפי המכלולים שלי - אני לא יודע מה המכלולים שתקבל בארה"ב אבל לפי האתר של מארין נראה לי אחלה מכלולים בייחוד הבולם הקדמי (80-125). אישית אני מאד מרוצה מהם אני רוכב XC אגרסיבי זרועה אחורית על 5 אינצ' קבוע והם בהחלט מספקות את הסחורה, הבולמים שלי טובים בשביל סוג כזה של רכיבה לא יותר. אולי בהמשך נשדרג את הבולמים (איזה פסיילו עצבני מקדימה...) שלי שוקלות 14 ק"ג (יש לי סטם עם זוית משתנה ששוקל טונה....) ואני חושב שזה סביר (לעומת 21 ק"ג של האופניים הקודמות שלי). עוד פעם - מקווה שעזרתי אל תהסס לשאול עוד שאלות..... בהצלחה !!

למעלה