מישהו מכיר את ה-VIENNA SYMPHONIC ??

• פותח הנושא ab85
  • פורסם בתאריך

ab85

New member
מישהו מכיר את ה-VIENNA SYMPHONIC ??

שלום לכם. רציתי לשאול. האם מישהו מכיר את ה-vienna symphonic orchestra ? רציתי לדעת כמה היא עולה? האם כשאני קונה, אני קונה את כל הסאונדים שיש שם? איפה אפשר להזמין? והאם התוכנה הזאת דורשת מפרט מיוחד??? אני פשוט חייב את זה. זה לא ייאמן. לאיזה רמת דגימה הגענו. כמו כן, רציתי לשאול האם מישהו יודע איזה פלאג אין הכי טוב של בס אלקטרוני ותופים. הכי אמיתי. בתודה מראש אני

zoomout

New member
כנס בבקשה

השם המלא והנכון לכלי הזה הוא :Vienna Symphonic Library Symphonic Cube והוא עולה לא מעט - $4916 ...יש בו 800 אלף דגימות שתופסות נפח של 550 GB (הדגימות הן 24 ביט 44100 הרץ )..אפשר לקנות אותו בחלקים כלומר כינורות בנפרד,חצוצרות בנפרד- כל הכלים בנפרד - זה עולה בין 400 ל 600 דולר לספריה.מידע נוסף תוכל לקבל אצל החברה שמיצרת את הכלי הזה,על ידי שליחת הודעה באתר הזה . פלאגין לבס זה Trilogy של חברת Spectrosonics...זה כלי של 4 GB שיש לו דגימות רבות של בסים מכל הסגנונות באיכות מעולה. לגבי תופים יש 3 כלים שהם פשוט מדהימים,כתבתי את זה כבר לפני כמה ימים בפורום,אם יש לך אותם אין גבול למה שאתה יכול ליצור איתם...כל סוגי התופים שרק שמעת ולא שמעת בחיים...יקח לך המון זמן לעבור ולשמוע את כולם: .Stylus rmx 2.XLN audio addictive drums 3.Drums Overkill בהצלחה.

zoomout

New member
בטעות עשיתי 3 קישורים...

כל הקישורים הם לאותו מקום,לעמוד שלית הודעה לחברה...תכנס לעמוד הראשי באתר כדי לקרוא על הכלי עצמו

למעלה