מישהו מכיר את הפנדה

מישהו מכיר את הפנדה

אני רוצה לקנות פנדה מאשר בירושלים לא ראיתי עוד את הטיסן הזה אם מישהו כבר קנה או ראה את הטיסן שיגיד לי איך הוא (קצת נתונים בבקשה) תודה דודו

3D אשר

New member
לדודו...

מה המצב? אני לא חושב שהפנדה זה בישבילך אלה עים כן אתה רוצה "סבתא מעופפת" אז תילך עליו בהצלחה עים יש לך ICQ אז צור קשר 142598120

3D אשר

New member
לאאאאא אחייי....

כבר יש לי קונה במחי טוב. צור קשר באיסיקיו

אין לי איסיקיו

נו קנית משהו אחר או שאתה מחכה לימכור את הדיאבלוטין אשר מה הטלפון של יוני יש לי בעייה פירמטתי את המחשב ועכשיו אני לא יכול להתקין את הG2 מי יכול לעזור לי אם אתה יכול תיתקשר אליי לטל 058939176 תודה דודו

Guy H

New member
אם אתה קונה את הטיסן הזה אני חייב

להזהיר אותך,אתה יכול להרדם באמצע ההטסה
הדבר הזה לא זז

jeblesh

New member
זות כול המתרה של הטיסן הזה :)

וחוץ מזה נירעה לך שמישהו שהניק שלו זה אשר 3D רוצה משהו שזז ולא משהו שמרחף :)?

דעתי ע ל הפנדה

היי, יצא לי מספר פעמים להטיס את הפנדה ולהלן דעתי מדובר באופן עקרונית בטיסן שמיועד למנוע ארבעים חלש רק כדי שהוא ינתק אותו מן הקרקע והוא בעל שלושה ערוצים וללא מאזנות ועם גלגל זנב תיאורתית ניתן היה לחשוב שהוא מתאים לאנשים שמחפשים חיים קלים ורגועים אבל לדעתי יש פגם תכנוני חמור בטיסן הזה. כשהוא טס לאט ודואה הכל נראה בסדר, כשהכנפיים מאוזנות הוא טס לאט מאוד ומסרב לשקוע אבל סף ההזדקרות שלו מאוד חריף ומפתיע. יש לו גם תכונה מאוד מוזרה שכשאתה מנסה לתת לו Down בהתחלה הוא לא מגיב ופתאום בבום אחד הוא צולל כלפי מטה (מה שמהווה קצת בעייה אם נתת Down בגישה לנחיתה) בפניות הכנף אליה פונים נוטה להיזדקר בחריפות. לסיכום סבתא מעופפת, אוטובוס מעופף אמבטיה מעופפת הכל נכון אבל לא ממש למתחילים מי שיודע להטיס טוב ומחפש את התכונות הגמלוניות שלו מובטחת לו הנאה רבה בברכה אבי ורטהיימר

למעלה