מישהו מכיר את הנייד של GIGABYTE Notebook?

שנבו

New member
מישהו מכיר את הנייד של GIGABYTE Notebook?

אני מתכנן לעבוד על המחשב עם תוכנות גרפיות רציניות: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור,פריהנד וכמובן גם אינטרנט וכל הדברים הרגילים. הציעו לי: GIGABYTE Notebook Intel® Core™ Duo 1.86GHz T2350 זכרון: 2GB דיסק קשיח: 120GB צורב: DVD-RW כרטיס רשת אל- חוטי :802.11B/G 108Mbps כרטיס מסך:Intel® Accelerator 950 ליבה של לוח אם: Intel® 945GM משקל: 2.7Kg חיבורים נוספים: 1 IEEE 1394, 3 Audio jacks: Headphone-out, Mic-in, Line-in , 1 CRT, 3 USB ports (v2.0), 1 S-Video out, 1 RJ11 connector for Modem, 1 RJ45 connector for Ethernet, 1 Port Replicator Connector, מחיר: 4400 כולל התקנת מערכת הפעלה ותוכנות נוספות. אחריות: שנה יש לי עוד אופציה: ‎HP Pavilion DV-6411‎ ‎Model‎ ‎DV-6411‎ ‎ CPU‎ ‎1.86 GHz Intel® Core™ Duo processor T2130 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB (2 x 10242 MB)‎ ‎ HD‎ ‎120GB 5400 rpm Sata‎ ‎ Display‎ ‎15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel® Graphics Media Accelerator 950 Up To 224Mb‎ ‎ Optical Device‎ ‎Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.99 kg (6.6 lbs)‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warranty‎ ‎1 year, carry in, parts and labour‎ ללא מערכת הפעלה (שזה ממש לא עקרוני לי...) ב-4650 ש"ח אודה לכל מי שיכול לעזור לי כמו כן אם יש למישהו הצעות למחשב דומה אשמח לשמוע (וכמובן איפה קונים אותו) תודה לכולם!!

eliel11

New member
אם אתה בעניין הגרפיקה המקצועית אז זה ממש

אבל ממש לא בשבילך. תכף אסביר למה, בקשר לגיגבייט. לא מומלץ נותן השירות בארץ לא מוכר ולא בעל שם (אולי הוא טוב אבל לא שווה את הסיכון לדעתי) וחוץ מזה בעולם יש להם שם של מחשבים בעייתים מאד. לוחות אם דפוקים וכו. לעניין הגרפיקה. עבודה בתלת מימד דורשת כרטיס מסך חזק. זה אומר 256MB של זיכרון ומומלץ שכולו יהיה עצמאי. שתהיה לו מהירות שעון גבוהה (400MHZ מינימום) וכו וכו. זה אומר תכלס nvidia 7600 go או ati radeon x1600 ומעלה כל דבר מתחת לזה פשוט יעבוד לא טוב. עוד דבר, מעבד |T7XXX ומעלה, אתה ממש תרגיש את ההבדל ביישומים שאתה מדבר עליהם (מניסיון) המשמעות של זה היא תקציבית... נייד כזה יעלה לך כ7K אולי טיפה פחות אבל יכול להגיע להרבה יותר. נייח כזה יעלה גג 4K אבל זה כבר שיקול שלך...

נפטון 100

New member
לי יש GIGABYTE

אומנם לא הדור האחרון (כי הוא בן שנה) אבל מעבד 2G (לא דואל קור) כ.מסך ATI X700 128MB מסך 15.4 HD 80G זיכרון 512MB שישודרג עוד חודש ל 2G ... אני עובד עם המחשב כבר שנה ודיי הרבה עם פוטושופ CS2 לא לתלת מימד אבל לעיבוד תמונות (צלם) לא היה לי בעיות עם המחשב. היום יש מחשבים הרבה יותר חזקים ויותר טובים... הכל תלוי בתקציב..

eliel11

New member
ואם יש בעיות יש לך למי לפנות?

כלומר מה טיב השירות של היבואן\מפיץ?

למעלה