מישהו מכיר את המשחק אליס בארץ הפלאות ? נתקעתי על המסך הראשון, הסתובבתי בחדר - שום דבר לא מצליח
מ מורןLA New member 30/9/01 #1 מישהו מכיר את המשחק אליס בארץ הפלאות ? נתקעתי על המסך הראשון, הסתובבתי בחדר - שום דבר לא מצליח
מ מורןLA New member 1/10/01 #7 שווה - זה עניין יחסי אני חשבתי שיהיו שם פחות יריות באנשים רעים, חשבתי שזה יותר לפתח את המחשבה והשכל.... גרפיקה מעולה.
שווה - זה עניין יחסי אני חשבתי שיהיו שם פחות יריות באנשים רעים, חשבתי שזה יותר לפתח את המחשבה והשכל.... גרפיקה מעולה.
ל **לילך** New member 1/10/01 #8 ../images/Emo51.gif ושוב תודה על האנטי וירוס ,הוא עובד בלי הפסקה ...... מסתבר שהאנטי וירוס הקודם שלי ,לא תפס את רוב וירוסי המייל.....
../images/Emo51.gif ושוב תודה על האנטי וירוס ,הוא עובד בלי הפסקה ...... מסתבר שהאנטי וירוס הקודם שלי ,לא תפס את רוב וירוסי המייל.....
ל **לילך** New member 1/10/01 #10 נראה לי שאני אוותר על עליסה זה יותר מג´יגה עם המודם שלי אני צריכה כמה שבועות כדי להוריד אבל תודה בכל אופן.......
נראה לי שאני אוותר על עליסה זה יותר מג´יגה עם המודם שלי אני צריכה כמה שבועות כדי להוריד אבל תודה בכל אופן.......