מישהו מכיר את דיקלה ???

17gal

New member
מישהו מכיר את דיקלה ???

זמרת מספר אחד בארץ!!! היא מזרחית קלילה כזאת היא מדהימה

17gal

New member
סוף סוףף!!!

הזמרת הכי טובה בעולם אני לא מבין איך אנשים לא מעריכים קול כמו שלה

קול ושירים גועל נפש

ואי אפשר לרמות את הקהל מי שטוב מצליח נקודה . והרוב במדינה לא מתחבר אלייה לא לקול לא למראה ולא לשירים.

17gal

New member
שטויותתתת

מצליחים פה אנשים שההצלחה שלהם כל כך לא מובנת כמו נינט טייב חרא של זמרת או נגיד במזרחי רינת בר עם כל הכבוד שהיא זמרת באמת סבבה דיקלה לא רואה אותה ממטר! דיקלה יש לה כל מדהים

דקלה בושה של זמרת

מעניין מכל אלפי העורכים המוסייקלים השדרנים התקליטנים ברדיו בטלויזיה אף אחד לא שם לב שהיא זמרת גדולה טוב אולי באמת כולם מטומטמים או שהקומץ כאן צודק. אין לה לא קול לא להיטים ולא מראה של זמרת . אתה משווה כוכבת כמו נינט לדרקית כמו דקלה או את רינת בר המדהימה עם הלהיטים המשגעים לבושה וחרפה הזו דיקלה . העובדות מדברות בעד עצמן עם החותמת נכשל נכשל נכשל ואכן היא נכשלה . מי שטוב מצליח בכל דבר בספורט בעסקים ובמוסיקה . אם היא הייתה טובה ירון אילן ודידי הררי ומינו בר היו משמיעים אותה בינתיים הדיסקים שלה מעלים עובש ובצדק . תשארו אתם עם הדעות שלכם תמשיכו להאזין לה שיהיה לך סבבה .

Ran Bimba

New member
דיקלה מדהימה../images/Emo99.gif יש לה כ"כ הרבה שירים יפים

כמו "אהבה מוסיקה", "תבלינים", "אהבתך", "געגוע", "בוקר טוב".. היא להבדיל מהמון זמרים בז'אנר שרה מזרחית אמיתית עם לחנים אותנטיים ומילים עם משמעות [מה שאין בדר"כ בז'אנר]. יש הרבה אנשים שהם לא חובבי הז'אנר שמאוד מכבדים אותה בגלל היצירה שלה, בגלל הדרך שלה להצלחה. היא גם כן הופיעה מול אלפי אנשים באו"ם בכנס של שלום בין ישראל ופלסטין. אני מת לשמוע את האלבום החדש שלה, אני בטוח שהוא יהיה פצצתי.

מאיהח

New member
עלק קול פצצה

באמת שלא תתפוצץ רק כי ש לה קול כמו סטרטר תקוע היא שרה מכוער ואפילו אני שרה יותר יפה, היא נראית מחריד

דקלה זמרת כמו הצרות שלי

אין לה כלום וכבר רשמו כאן את זה לא קול לא צורה ולא להיטים. וכן מי שטוב בסוף מצליח אם היה ביקוש כזה לדיקלה אז התקשורת לא הייתה מתעלמת .דקלה נכשלה במוסיקה

למעלה