מישהו מכיר אתר להורדות קרבות מלאים?

מישהו מכיר אתר להורדות קרבות מלאים?

כבר אני לא מוצא אתרים עם קרבות מלאים מישהו יכול לעזור?

על ה@ש

New member
אהמ....לא נראה לי שקיימים אתרים

כאלה.....להורדת קרבות מלאים....! הייתי ממליץ....לך לנסות בתוכנות השיתוף כגון קאזה איימש וכו´ אבל אני לא חושב שאפשר למצוא גם שם......! צר לי ידידי אין לי פתרונות....!

מה אנחנו נעשה איתך?

מה הדבר שקיים הכי הרבה באינטרנט? פורנו... ואח"כ-משחקים מלאים פרוצים ואח"כ- מבחר הדברים הפרוצים הבלתי חוקיים... נראה לך שאין אתרים של קרבות להורדה? הצחקת אותי למרות שאני לא יודע כתובת מסויימת כי אני מעדיף להזיז את התחת לוידאו, ולראות שם, אבל בטח שיש... והרבה

דוד דב

New member
אני מכיר משהו בטוח אבל זה לא אתר

אתה צריך להכנס לmIRC לרשת DALnet לחדר wrestling-vcd# ושמה אפשר להוריד דברים .. רק שזה קצת מסובך בהתחלה אחרי כמה נסיונות קולטים את הרעיון

על ה@ש

New member
בן ידידי....!

מה תעשו איתי....!אהמ.....אתם תמיד יכולים לבצע עליי שארפשוטר
לא אמרתי שאין אתרים להורדת קרבות מלאים אמרתי שאני בכול אופן לא מכיר כאלה ולא ידוע לי על כאלה....! אבל אני רואה שאתה כן מכיר אז מה טוב...!

על ה@ש

New member
אהמ....בן

האתר שהבאת...... הלינקים בו לא עובדים....רק רציתי להסב את תשומת ליבך!

את זה אני כבר מכיר אבל........

אני אתן לכם לינק שעובד ושיש בו קרבות מלאים וגם המון קטעים מאירועים משנת 2000

על ה@ש

New member
פתחתי אגף חדש בקישורי הפורום!

אם יש לכם אתרים נוספים לקרבות מלאים! שניתן לצפות בהם און ליין! אוו להורידם למחשב....! אשמח להוסיף אותם לקטגורית הקרבות בקישורי הפורום! את הלינקים והקישורים ניתן לשלוח אליי למייל ! אוו אפילו פה בפורום! אבל בשרשור אחד....אין צורך לפתוח כול פעם שרשור חדש ללינקים לקרבות! ואני יותר מאשמח לצרף אותם לאגף הקרבות בקישורי הפורום! וגם אני יעשה מאמצים נוספים על מנת למצוא אתרים המכילים קרבות מלאים! שלכם על האש

dbzb

New member
המלצתי מזמן להוסיף את ../images/Emo55.gif

www.pwtorch.com www.1wrestling.com הם לא נראים לך ראוייים

על ה@ש

New member
למה לא ראויים?

כנראה לא שמתי לב שפירסמת את המלצתך...ואני מייד מוסיף אותם ואם תתקל גם באתרים העלי קרבות מלאים אתה מוזמן לשלוח אליי במייל את הלינקים על מנת שאני יוסיף אותם

know your role

New member
למנהל הפורום

בתור מנהל הפורום אתה צריך לדעת כי בפורום הכל נרשם ואולי אתה לא אמרת שאתה לא חושב שיש אתרים כאלו אבל אתה כן רשמת את זה גם כן מנהל פורום שלא יודע כלום יש קרבות מלאים באתר של IGN ותתפלא גם בקאזה וגם באיימש רק צריך להקיש מילות חיפוש מתאימות שאני רואה מנהל פורום זה בד"כ מישהו שיודע משהו ולא כותב : " אין לי פתרונות בשבילך " תייצר פתרונות תברר תחפש מנהל פורום זה לא רק בשביל למחוק הודעות שלא נוחות לך שתופענה ע"ג הפורום שלך ולא רק כדי לחסום אנשים שמנסים לתרום לענף ההאבקות בישראל זה קצת יותר מזה כדאי שתסיק מסקנות

על ה@ש

New member
אמרתי לך.....!

אתה לא חייב להכנס לפורום הזה עם לא נראת לך צורת תפקודי! ואתה יודע טוב מאווד למה מחקתי לך הודעות והגבלתי אותך! ומה שאני יוכל למצוא פתרון אני ימצא......מצטער שאני אנושי ואין לי פתרונות לכול דבר!

למעלה