מישהו מכיר אולי....

kanabis34

New member
מישהו מכיר אולי....

מישהו מכיר אולי איזהשהוא ספר ללימוד גיטרה ?? ביי the_k

wakka

New member
חוברות

דבר ראשון, תנסה להכנס לכל חנות כלי נגינה ליד הבית שלך ובטוח תמצא משהו. אני אישית התחלתי עם שירים וגיטרה של יגאל טב-אל. שירים ממש (עם הרבה הדגשות על ממש) מפגרים, אבל צורת הלימוד ממש טובה. חוץ מזה יש כל מני קורסים פרטיים במתנסים וגם דרך האינטרנט.

The Exorcist

New member
לא מסכים

שירים וגיטרה זה ספר מלא בעיות. ולא מלדים שם חצאי ברה וברה. (מראים אקורד אבל לא איך לעשות) הכי טוב זה לנגן בגיטרה של רוג´ר אוונס.

wakka

New member
ל exorcist

תראה, אני לא יכול להגיד שאתה טועה משתי סיבות: א. אני לא מכיר את הספר שאתה ממליץ עליו. ב. למה אתה מתכוון בחצי ברה וברה (איך לעשות אותו) ??? בכל מקרה, הספר שירים וגיטרה הוא די טוב למתחילים לטעמי, כי אין בו יותר מדי ירידה לפרטים טכניים דקים ויש הסבר די ברור איך ליצור אקורדים. אבל בכל זאת אם רוצים לקנות ספר שמתאים לך כדאי להשוות בין מה שנותנים לך בכל ספר למה שאתה רוצה לקבל ממנו.

The Exorcist

New member
תשובה

תראה למשל בעמודים שמראים אקורדים למתחילים. מראים לך את האקורד F בגרסת חצי ברה (שאצבע חוסמת כמה מיתרים) אבל לא מספרים לך שיש ללחיצות ברה וחצי ברה כללים ללחיצה וזה לא כמו ללחוץ אקורדים "רגילים".

Sham 69

New member
למדתי בהתחלה כמה אקורדים מהספר הזה

והסבכתי עם ה F בגלל זה.. כי הגרסא של החצי גם לא ממש נוחה למתחילים..

wakka

New member
תראו...

יכול להיות בהחלט שאתם צודקים, אבל בכל זאת, זה דברים כאלה שמפתחים לבד לא? כאילו, כמה אופציות כבר יש בשביל ללחוץ F שחוסם את כל המיתרים!? זה חלק מכל הכיף שבדבר, קצת לפתח, לשכלל, לתת לזה קצת יצירתיות (למרות שכשחושבים על זה למתחיל אין כל כך יצירתיות). anyway לבחור שבעצם התחיל את כל הסיפור הזה, תנסה לבדוק איזה ספר באמת יותר מפרט ואולי אתה תפתור לנו את הסיפור הזה סופית. לא קשור אבל : דרך אגב exorcist , נדמה לי או שזה אגף שמוגבל למין אחד בלבד? איפה המודעות עם סיומות של המין השני?- לא מפליא?

danezeq

Member
שאלה ../images/Emo35.gif

זה נכון שישנם ספרים ללמידה עצמית לגיטרה עם תקליטור שבו ישנה הדגמה של צורת האחיזה? ממש אדם שמראה במו ידיו את הצורה שבה יש לאחוז ואם אתם מכירים כאלה - באילו חנויות אתם ממליצים לקנותם?

למעלה