מישהו מזהה?

Fall Out Shir

New member
מישהו מזהה?

לא יודעת אם מותר לחשוף את זה, אבל משה דן האחד והיחיד למד אצלי בבית ספר. גיליתי את זה בעקבות שוטטות בתיכון שלי. הגעתי לפינה של התמונות מחזור עם שני ידידים שלי ובמחזור של 2002 ראינו מישהו מוכר תחת השם מ. דן. הוא היה בי"ב 1, מה שאומר בבית הספר שלנו כיתת מב"ר, שזאת כיתה של מוגבלים ברמה מאוד מאוד נמוכה, והם בדרך כלל מופרעים. זה דיי מטושטש, אבל הייתי שם, וזה בוודאות משה
וכן, אני גרה בחולון.

סאמוואן

New member
נועם למד בתיכון שאני לומדת...

והמורים עשו לו אצלנו בחדר מורים מחווה כזאת.. הם שמו את התמונת מחזור של הכיתה שלו וכתבו פתק "זה נועם האריה הצעיר ,כן הוא למד פה..."

סאמוואן

New member
חחח את לא מבינה..

כל אחד שעובר בחדר מורים אצלנו מחפש ישר את התמונה שלו.. הוא כזה מתוק שם...היה לו שיער קצר כזה...

B o N u s

New member
מה הבעיה עם מב"ר? ../images/Emo46.gif

חחחחחחחחחח סתם
אבל אני לומד במב"ר וזאת אחלה קטע. רצים צחוקים וממש מתגברים אותנו רק בגלל שאנחנו קצת מתקשים.. טל :)

Fall Out Shir

New member
חחח כן אבל

זה היה כזה מצחיק. מצאנו את המחנכת שלו והיא התגאתה. חוץ מזה חולון זה לא מקום עם הרבה סלבס, אתם יודעים, אז לגלות שהגדול מכולם [מוסה!] למד אצלך בבית ספר זה דיי משמח. ועוד לראות את התמונה שלו בתור נער, זה משעשע.

איזה תיכון זה, ד"א? :O../images/Emo108.gif

בדיוק היום נרשמתי לתיכון בחולון O_ם [הרשמה מוקדמת, אני גר באזור (אני לא בטוח ש2 הנושאים קשורים זה לזה אבל עדיין XD)]

סאמוואן

New member
נכון

גם אצלנו כשרק התחיל הישרדות פתאום כל המורים אומרים לנו כזה..."אתם יודעים שנועם הוא בוגר בצפר שלנו.."... כולם התחילו מזה להתלהב.. וזה באמת נחמד לראות את התמונות שלהם בתור נערים.. אחחח הוא כזה יפיוף בתמונה.. אם את רוצה אני יכולה לצלם את התמונה שלו ולהראות כאן בפורום חח..

meital f

New member
אבל הוא בן 29

מה שאומר שאת התיכון הוא סיים בערך בשנת 1997

../images/Emo31.gifנכון שהוא לא הכי חכם בעולם, אבל להעליב

סתם זו תכונה ממש לא נחמדה. אפשר לכתוב ספר מהדברים שהוא אומר, וכולנו צוחקים כל שבוע ומצפים למוצא פיו אבל גם בביה"ס הוא היה בכיתה כזו למה להזכיר ולעשות מזה מטעמים. סתם חומר למחשבה.

למעלה