מישהו מזהה? מכיר ????

• פותח הנושא לT
  • פורסם בתאריך

לT

New member
מישהו מזהה? מכיר ????

אה! אני הבנתי שמשרד התחבורה, עושה את זה בכוונה, רק כדי " לעודד" אנשים להשתמש בתחבורה ציבורית, אבל הוא לעולם לא יודה בזה, אם למישהו יש כוח להילחם, נא להשאיר הודעה שהוא מעוניין, והודעה במסרים פרטיים, אני מאמין, שיש לי את הכוח, שיש לכולנו ביחד את הסבלנות להילחם בזה, במכתבים בטלפונים למשרד התחבורה. לתוכניות טלווזיה, לבולדוזר, לערוץ 2, " מישהו מטפל בך" לכל גורם אפשרי במדינה כדי לטפל בזה,

לT

New member
זהו

בינתיים, מחר עוד תמונות. תזמנתי שעה ו25 דקות לפרדס כץ מבלינסון

אני בספק אם יש איזה פתרון לבעיה

אני נוסעת מהצד השני (צריכה להגיע לאור יהודה) על כביש 40 וגם שם הפקקים נוראים השאלה מה ניתן לעשות כדי שהבעיה תיפתר? אני לא מצליחה לחשוב על פתרון, הרי גם אם ירחיבו את הכבישים וגם אם יעשו שינויים עדיין כמות כלי הרכב בכביד היא גדולה.

לT

New member
אם אני אומר לך שיש?

לא חבל שאנשים אטומים? טוב תסבלו בנעימים בפקק, רק צריך לעשות טלפון אחד למעצ לשחרר את הרמזור של המחלף והתנועה תזרום. זה כל הבעיה

NYMets Man

New member
תשנה גישה

אם היא לא יודעת על פתרון ואתה כזה חכם גדול ויש לך אותו אז אולי תאיר את עינינו... הגישה שלך מסריחה כבר מהיום הראשון, ורק שתדע שבזכותך אני ועוד כמה אנשים פה, אני מאמין, דווקא די התחילו לחבב פקקים אתה פשוט בנאדם פקק, בחיי... כישורים סציאלים של מעבר חציה ואם זה כזה פשוט ורק צריך להתקשר אז מה אתה צריך אותנו?

Bardug0

New member
תבלה בלקבל כאפות

אם יש לך רעיונות - הצע כאלה, ואל תתחצף לאנשים, בטח לא כאלו שאתה רוצה עזרה מהם, ואני בספק אם יש מישהו פה שלא שהמצב ישתנה.

אבי83808

New member
בפ"ת זה לא חדש שיש פקקים

בכל מקום שאני לא אגיע בשעות הערב אני אראה פקקים. עד לפני כמה גם הפקקים לא היו, אז איך פתאום יש פקקים? בגלל הרכבת הקלה והשיפוצים? לא נראה לי שזו הסיבה היחידה.

לT

New member
תתקשר למעצ,

או לעירייה למוקד 106 יגידו לך " מה? באמת יש פקקים? טוב אני נורא מצטערת אני אבדוק את זה ... אני מעבירה את זה הלאה" טיפשות

אבי83808

New member
סתם הם אומרים ככה

כולם שם במע"צ ובמוקד העירוני יודעים שיש פקקים כל יום מחדש, אז למה הם לא עושים עם זה כלום?

NYMets Man

New member
מע"צ? אתה בטוח שהם קשורים לזה?

אתה יודע... מע"צ לא אחראים לכלהכבישים במדינה

למעלה