מישהו מוכר V-DRUMS?

• פותח הנושא REO
  • פורסם בתאריך

REO

New member
תשובה

אני מניח שאם אתה לא יודע מה זה אז אתה גם לא מוכר (כאילו דאאאאאאא!!!) אבל בקיצור V-DRUMS זו מערכת תופים אבל אלקטרונית VIRTUAL DRUMS זה תוף שבתוכו יש מנגנון שמשיע צליל יש תוף אמיתי. תמונה: http://www.roland.co.uk/GR10/prodimages/212000354-front.jpg

Kodak997

New member
אה, סבבה

היית אומר "תופים אלקטרונים" וזהו...
אני מכיר את העניין אבל לא בשם הזה! טוב לדעת! אני לא חושב שיש למישהו פה (בטח לא לי) כזאת מערכת... ניסית ב-musicians.co.il?

HP900PTW

New member
כמה עולים כאלה תופים?

זה לא בערך פי 2 ממערכת רגילה?

danezeq

Member
אני מכיר מישהו שקונה מערכת כזאת

אלקטרונית של Roland ב 24,000 ש"ח!!

TAZ!

New member
מה?? למה???

תופים אלקטרוניים זה כזה מגעיל! אין כמו הצליל החם של תופים אקוסטיים אמיתיים... עזבו, יש לי טראומה מתקופת הסינטיסייזרים והתופים האלקטרוניים של ג´נסיס... בבעעעההההה....

HP900PTW

New member
../images/Emo6.gif

לפחות עם תופים אלקטרונים אפשר לתופף בשקט...

HelloweeN

New member
ככה !!

זה כזה מגניב !! ניגנתי על סט כזה ופשוט נטרפתי !! אבל זה אחוש אחוש יקר !!!!!!!!

dizzy pumpkin

New member
כמה אתה רוצה להשקיע?...

תשמע השאלה היא באיזה סכום כי זה בדיוק כמו מערכת תופים יש רמות ואכויות שונות אני יודע שיש אפשרות להתאים כזאת מערכת למערכת תופים חמישה חלקים כולל רייד וקראש אם המוח (ג´וק) של המערכת ב 6000 שקל אבל זה סביר להניח לא רמה מאד גבוהה של סטים כאלה

REO

New member
כמה פרטים:

ראיתי מערכת אחת ב - 8000 שח של ROLAND בחלילית. הסיבה שאני רוצה לקנות את המערכת הזאת היא לא בגלל שהיא טובה יותר או פחות טובה אלא בגלל הרעש, אחד הדברים שטובים במערכת הזאת הם שאפשר לנגן בשיא העוצמה, ובשיא הרעש ואף אחד לא שומע אותך. ועוד משהו, במערכות האלה יש מנגנון שנותן לך לכוון את הצליל או לבחור את סוג התופים שאתה רוצה לנגן בהם. המערכת ב 8000 שח היא בסדר אבל לא משהו הכי מיוחד אבל יש גם ב 12000 שח שהיא כבר מתחילה להיות על רמה.

REO

New member
הנה

באחת ההודעות שלי נתתי קישור לתמונה והנה עוד אחת, קצת יותר פשוטה

למעלה