מישהו מוכן ???

diablo123

New member
מישהו מוכן ???

מישהו מוכן להגיד לי על למה עמיר מתכוון בסינגל החדש שלו ? על איזה דרך הוא מתכוון ? תודה

golf123

New member
שלום לך....../images/Emo24.gif

כל כך הרבה דשנו ודנו בתוכן של "הכל עד לכאן" וניסינו בפורום להבין למה התכוון המשורר, כך שתסלח לי אם לא אעשה זאת שוב. אבל, אתה בהחלט מוזמן לנסות ולשתף אותנו למי לדעתך עמיר מפנה את דבריו. זה עשוי להיות מעניין
.

diablo123

New member
לא יודע

נראה לי בגללכם הוא כתב את השיר רשמתם שהוא חזק גדול הכל יכול , והוא אמר איזה הכל התפוצץ לי בפנים אתם סתם מנפחים אותי אני בלי שום ערך . גולף123 , תן קישור לויכוח שלכם . ואיפה הדיסק ??????? הבטחתם לי מאוגוסט שהוא אמור להוציא אוטוטו, כבר חצי שנה עברה . חולה עליכם . ביי

maia r

New member
חחח לכבוד היה אם עמיר היה כותב

עלינו...
אבל לא נראה לי שזה נכון. אני מהתחלה ששמעתי את השיר הייתי בדעה שהשיר נכתב על עולם המוסיקה, על התעשייה שבה הכל מזוייף כפי שעמיר אמר, שהוא התהלך שולל, הוא מקווה שהכל עד לכאן, כל האשליות וניפוח האגו הכל שטויות. הוא מנסה למצוא את "שביל הזהב", הדרך הישרה- כנראה מה שכרגע קורה- הפקה עצמאית לדיסק החדש. שיר עם המון חוכמת חיים. הדיסק ייצא בסביבות ה-15.1

ו ר ד ב

New member
ממש לא יצא ב-15/1 מאיה...

זה תאריך משוער, אפילו לעמיר אין מושג מתי יצא הדיסק, מה גם שיש סינגל נוסף לפני הדיסק!

טוב

אם תרצי לספר לי אם את יכולה אני אשמח לשמוע כבר 3 וחצי בלילה אני יזוז לראות משהו בv.o.d לילה טוב

למעלה