מישהו מוכן לעזור?

vbgames

New member
מישהו מוכן לעזור?

אני בונה עורך html ויש לי בעיה עם הפונטים העבריים ב rich text box. כאשר אני רוצה לשנות את הפונט מאריאל לדוד למשל ובתוך הטקסטבוקס יש קטע של טקסט בעברית, הטקסט האנגלי משנה את צורתו והשאר לא משתנה. לדוגמה הטקסט הזה: <html> שלום <body> רק המילה html ,תשנה את הפונט וכל השאר לא ישתנה! למה זה קורה? מישהו נתקל בבעיה דומה ויכול לעזור? אני נואש!

VBmaster

New member
תשובה...

תסמן את כל הטקסט שלך לפני שאתה מחליף פונט. rtb1.SelStart = 0 rtb1.SelLength = Len(rtb1) rtb1.SetFocus VBmaster

vbgames

New member
חשבתי על הפתרון הזה

אומנם תמיד הפונט בכל הטקסט משתנה אבל יש בעיה בעברית. כאשר אני משנה את הפונט ל david אין בעיה אבל כשמשנים לפונט כמו arial או times new roman שתומכים גם באנגלית וגם בעברית במקום עברית נוצרים סימנים משונים... תודה רבה על העזרה בכל מקרה!

The Guardian

New member
לא עולה לי בראש שום רעיון

העורך html שלי פשוט בנוי כולו בשפה האגלית אז פשוט לא חושבים על לכתוב בעברית בכלל..:)

vbgames

New member
עקפתי את הבעיה

צריך לבחור בגופן arial (hebrew) ולא סתם arial ל The Guardian עשית בעורך שלך צביעה של מילות מפתח בצבע כמו HTML TITLE ?

The Guardian

New member
לא ממש...

העורך שלי הוא דיי פרימיטיבי...כל מה שהוא עושה זה יוצר קובץ html בסיסי לפי בחירת המשתמש..צפע גופן, סוג גופן, צבע רקע/תמונת רקע וכותרת..(נראה לי שזה הכל..:) אני חושב על לצרף לו אופציה לעשיית פריימים וטבלאות. לא עשיתי עורך גדול כי לא היה לי מושג איך לעשות שמירה לקובץ כאשר כותבים בטקסט בוקס או בריץ` טקסט בוקס..בריץ טקסט בוקס אפשר לשמור אבל זה גם שומרת עוד כל מיני שטויות. ולשמור לקובץ אפשר אבל זה צריך להיות מחולק לשוקות..וזה יוצר קצת בעיה. עם תוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אז אני יבנה עורך html מפותח יותר..:)

vbgames

New member
השמירה לא צריכה להיות הבעיה שלך...

Dim Str1 As String Open Filename For Output As #1 Str1 = Text1.Text Print #1, Str1 Close #1 זאת צריכה להיות פונקצית השמירה שלך אתה מתכוון לבנות עורך בסגנון frontpage או משהו שדומה יותר ל word? אתה מוזמן לראות את מה שכבר הספקתי לעשות באתר שלי http://vbgames.up.co.il

GoldenEvil

New member
ראיתי את העורך שלך

מושקע ונחמד והכל אבל יש רק בעיה אחת העורך הוא לאנשים שכבר יודעים HTML מי שלא יודע HTML לא ימצא את עצמו ויחרבש הכל מה שאני עושה לדוגמא הוא עורך לאנשים שלא יודעים HTML הוא עדיין בבניה אבל הרבה פקודות בסיסיות שלו עובדות כמו גם טבלת צבעים מאוד נחמדה הייתי מצרף את התוכנה אבל אי אפשר. תתן לי את המייל שלך ואני אשלח אה כן, בעתיד אני אוסיף את כל השטויות של טקסטים לינקים וכו` בינתיים זה רק מכין דף בסיס.

vbgames

New member
אני רואה שעורך html זה פופולרי

קודם תודה שביקרת באתר שלי וגם שהורדת את התוכנה! שלח ל [email protected] נראה מה עשית... אני שיפרתי קצת את העורך עכשיו היא צובע את מילות המפתח וההערות. זה נכון שהתוכנה שלי היא לאנשים שיודעים html אבל התוכנה שלי מקלה על העריכה, ואל תשכח שבסך הכל אני לא microsoft ...

GoldenEvil

New member
חחחחח

אם ככה אז כנראה שאני מייקרוסופט! חחח אני אשלח לך ברגע שאני אסיים את גירסה 1.0 (חסר לי רק הקובץ עזרה אחר כך אני אשלח לך כל כמה זמן patch לשיפור התוכנה (כן יש לי כבר הכל מתוכנן מראש) :)

למעלה