מישהו מוכן לעזור לי

יעלה 0

New member
מישהו מוכן לעזור לי

לא יודעת להיכן לפנות. צריכה עורך דין טוב אני כל כך מבולבלת רוצה לדרוש את מה שמגיע לי. למה ככה מטרטרים אותי. יש מישהו שיכול להראות לי את הכיוון ? תודה מראש

SimpleMe

New member
שלום לך יעלה ../images/Emo13.gif

את מוכנה לספר בבקשה את הסיפור שלך קצת? וככה התמונה תהיה יותר בהירה.

AVI359

New member
ליעלה

יעלה שלום רב ראשית למה נחוץ לך עורך דין?אם אין לך מה לעשות בכספך תרמי אותו לנזקקים עו"ד נחוץ רק אם את מגישה ערעור לבית משפט. בראש הדף מצוין באדום כתובת דע את זכויותיך מה דעתך לפעול בהתאם? האם שמעת על ארגון נכי צה"ל? התיניני ותקבלי עזרה.גם הפורום הזה עומד לרשותך הינך מוזמנת לשאול כל שאלה וננסה לעזור. בברכה אבי

עָנת

New member
יעלה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

נכון,חייבים לדרוש מה שמגיע לנו
אבל כדאי לנסות קודם דברים שלא עולים כסף
.(מצטרפת לדברי אבי שלנו,יש את א.נ.צ +פורומים+מאמרים+כתבות+הוראות
אפשר להוציא המון אינפורמציה מהרשת,שתקל על החיים
) מי יודע,אולי תקבלי את כל הזכאות ללא עזרה מעורך דין.(אפשרות סבירה בהחלט,אני בחיים לא נעזרתי בעו"ד,וקיבלתי הכרה ללא בעיה
) יעלה,בראש הפורום יש לינק אדום
"דעו את זכויותם" אנחנו פה בשבילך
,תשתפי אותנו

SimpleMe

New member
יעלה כנסי בבקשה ../images/Emo20.gif

אני באופן אישי מגישה למשרד הבטחון בערך 4 בקשות להכרה בחודש.. ואני בכלל לא עורכת דין
ועדיין אף בקשה שלי לא נדחתה.. לכן ללכת לעו"ד זה משהו שכדאי לשמור למקרה של סיבוך= שאין סיבה שיקרה. ויעלה, מתי נגרמה לך הנכות? זה ממש מוזר לי שאנשים מגיעים למצב שהם לא יודעים על האפשרות להגיש תביעה, הרי לכל אחד מגיעה משקי"ת נפגעים ומסבירה על הזכות הזאת ואפילו ממלאת עבורו את התביעה בדרך הטובה ביותר. (עם הנסיון לומדים איך להגיש תביעה בצורה הכי מפורטת וטובה שיש).

shanis

New member
מסכים. אין צורך בעו"ד

אני בתחילת הדרך פניתי לעו"ד כי פחדתי שאני לא אקבל את מה שמגיע לי. מה מאד הבנתי שאני זה שאצטרך לרוץ אחרי כל דבר ואם אני לא יעשה את זה אף אחד אחר לא יעשה את זה. אם הייתי ממשיך לעבוד עם אותו עו"ד הוא היה מרויח מעל 50,000 ש"ח מלעשות כמעט שום דבר. אין צורך בעו"ד אלא אם מגיעים לשלב של התדיינות משפטית. מציע לך לקורא בפורומים ובאתרים שמיועדים לנכי צה"ל, לקרוא את המבחנים השונים לנסות להגדיר בעצמך את המצב ואת האחוזים שמגיעים בהתאם ולשאול הרבה שאלות. נכי צה"ל הם אלא שמתמודדים יום יום עם משרד הבטחון ולא עורכי הדין ולכן הם גם ידעו לענות לך בצורה יותר טובה ולתת לך את "הטיפים" הקטנים. בהצלחה.

גם אני מסכים...

כשקרה לי מה שקרה לי, לא היו לי הכוחות הנפשיים להגיש את התביעה, אז פניתי לעורך דין, הוא בלי בושה לקח לי 7000 ש"ח, וכל מה שהוא עשה זה הגיש את הטפסים שלי למשרד הביטחון. "בזכותו" קיבלתי רק 10%..., מאז העלו לי פעמיים עד ל-30% ובלי עזרתו האדיבה של עורך דין. בקיצור בעינייני תביעה עורך הדין שווה לתחת !!!

עָנת

New member
היי לא בהכרח..יש עו"ד תותחים!!!!!!

אני מכירה חולה RSD, שבעזרת עו"ד השיג לאחר שנתיים הכרה 65% לצמיתות!!!!!

עָנת

New member
במקרה הספיציפי הזה,רק בעזרת

עו"ד ניתן להשיג אחוזים מכובדים למדי ולצמיתות.(65% ) היות ומדובר בRSD,שזו מחלה שעדיין משרד הביטחון לא יודעים איך "לאכול אותה. שורה תחתונה, לפני שמחליטים לקחת/לא לקחת עו"ד צריכים לחשוב/להתייעץ ולא לעשות שום צעד בפזיזות

AVI359

New member
ועדות רפואיות

לכולם שלום רב מתוך סקר שנערך באנ"צ חיפה התברר שמתוך כל הנכים שהגישו ערעור על הועדה המחוזית לועדה עליונה כ 80% זכו בערעור...שעור גבוה מאוד. בברכה אבי

דן ארבל

New member
לאבי

הנתון שהצגת הינו מדהים.נתון זה (באם הינו אמיתי) שומט את כל טעוני המלעיזים כנגד הועדות הרפואיות וניתן להבין ממנו כי ה20% הנותרים הם הבכיינים בפורומים.

למעלה