מישהו מוכן לספר....... מה היה בפרק 121 בפרטי פרטים?? זה ממש חשוב לי....... תודה מראש!
ד דניאלה מיכאלה New member 20/9/04 #1 מישהו מוכן לספר....... מה היה בפרק 121 בפרטי פרטים?? זה ממש חשוב לי....... תודה מראש!
י יוסטונית בדם New member 20/9/04 #2 נ"ש חשוב-כנסווווווווו הילושלמתתתתתתתתתת אני אוהבת אותךךךךךךךךך תמיד תמיד תמידדדדדדדד חיה עליךךךךךךך שיהיה לך לילה אפרתייייי מושלםםםםםם וקחי תמונה מהאירוח המושלם של אפרתיייי...נוסטלגיה מושלמת לסיום
נ"ש חשוב-כנסווווווווו הילושלמתתתתתתתתתת אני אוהבת אותךךךךךךךךך תמיד תמיד תמידדדדדדדד חיה עליךךךךךךך שיהיה לך לילה אפרתייייי מושלםםםםםם וקחי תמונה מהאירוח המושלם של אפרתיייי...נוסטלגיה מושלמת לסיום
א אפרת וטלי השוות New member 20/9/04 #4 היילושלמת באמת מושלמתתת וגם את שיה וגם את נטושש דיי איזה מתוקות אתן! לא יכולה חולה עלייכן! שיו דיי אין כזאת מושלמות בעולם!
היילושלמת באמת מושלמתתת וגם את שיה וגם את נטושש דיי איזה מתוקות אתן! לא יכולה חולה עלייכן! שיו דיי אין כזאת מושלמות בעולם!
י יוסטונית בדם New member 20/9/04 #5 אחחחחחח מאיושלמת חולה עליך גםםםםםםםםםםםםםםםםם את כזאתי מושלמת....ותודהההה את הכי מושלמת שישששששששששששששששששששששששששששששששששש
אחחחחחח מאיושלמת חולה עליך גםםםםםםםםםםםםםםםםם את כזאתי מושלמת....ותודהההה את הכי מושלמת שישששששששששששששששששששששששששששששששששש
י יוסטונית בדם New member 20/9/04 #6 להקפיץ או לא להקפיץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זאת ה שאלה..... חיחיחחיי הוחלט פה אחד (אני ו...עצמי ) שאני יקפיץץץץץץץץץץץץ..... מקפיציייייייייייייייייייישן באלגנטיות
להקפיץ או לא להקפיץ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זאת ה שאלה..... חיחיחחיי הוחלט פה אחד (אני ו...עצמי ) שאני יקפיץץץץץץץץץץץץ..... מקפיציייייייייייייייייייישן באלגנטיות