מישהו מוכן להסביר לי

בודי

New member
מישהו מוכן להסביר לי

למה אני צריכה לראות בעיתון דברים כאלה: "יוסי מזרחי מתנהג אליהם כמו אבא והם יורקים לו בפרצוף"(מעריב)??? איך אפשר לגרום לשחקנים להקשיב למאמן? עם יד קשה, הם עושים ברוגז, עם ממתקים וסוכריות, הם אומרים תודה והולכים..... מביאים להם מאמן טוב, שעושה הכל בשבילם, ובאמת שהוא רוצה לנצח... אני בהחלט לא חושבת שאנחנו קהל כל כך רע שמגיע לו דברים כאלה. עובדה שאחרי כל הפסד הפורום פה מוצף בהודעות של: לא נורא יהיה טוב חייבים להמשיך לאהוד ולא להפסיק".... הבעיה שלי היא, שאני לא יכולה להצביע על שחקן בהרכב ולהגיד -הוא אשם-... יש, יש כאלה, אבל אני לא חושבת שה2-3 שחקנים האלו מפריעים כל כך לקבוצה לנצח.....אם רק הייתי יכולה לבוא בשקט בשקט וללחוש לכל אחד באוזן: תתחילו לשחק אחרת נפסיד ונרד ליגה הייתי עושה את זה... הבעיה היא, שאני חושבת שיש אנשים שעושים את זה, אבל השחקנים לא שמים עליהם...... אז עו לא החלטתי אם השחקנים בסדר או לא, כי בכל זאת, אני בטוחה שהם רוצים לנצח...... יאללה בית"ר! בשבילכם אני מוכנה לקבל את המתנה שלי מול הפועל ת"א....זה יהיה מתוק יותר.

צהוב.

New member
מה קורה לביתר...?

ישנם כמה פרמטרים שעושים קבוצה למה שהיא...מנצחת או מובסת כל הזמן. "נשמה" - אין היום בבית"ר נשמה יתרה.בית"ר מורכבת מקבוצת שחקנים שאין נשמה בהם...כל שחקני הרכש בבית"ר לא באו משאיפה להשתייך לקבוצה,מה שאפיין את בית"ר בעבר...זיו כבדה למשל..בשביל מה הביאו אותו בכלל? זה שחקן שיכול לתת תפוקה בליגת העל ? הוא בכלל היה שחקן מליגה נמוכה יותר.הוא חלם להיות אי-פעם בבית"ר ? אני מסופק. יכולת - שחקנים בבית"ר נמצאים מעבר לשיאם.למשל - תאמאש שאנדור,למרות שאני חושב שהוא השחקן עם ראיית משחק ויכולת טכנית הכי טוב שהגיע אי-פעם לבית"ר...הרי שהוא כבר לא מה שאנחנו מכירים. ז´אן טלסניקוב - גם הוא לא בהרכב זמן מה,עכשיו זה כתוצאה מפציעה,אבל יוסי מזרחי לא בונה עליו לשנה הזו.טלסניקוב הוא שחקן נשמה,כי הוא לוחם על המגרש ולא נוטה לאבד כדורים.חוצמזה הוא שחקן שיודע לתקן טעויות ולתת גיבוי לחברים שלו במגרש...וכששחקן כזה לא נמצא,אנחנו בבעיה קשה. ועוד על יכולת...מוטי מנחם ? כבר אמרנו שהוא ממש לא מתאים לנו.השחקן הזה היה בהפועל ירושלים של יוסי מזרחי בזמנו,ויוסי מכיר אותו.אז אם הוא מכיר אותו,הוא לא אמור היה להזמינו לשחק בבית"ר.הוא פשוט לא מתאים.שום מסירה,שום כניסה רצינית לכדור...השחקן הזה חסר יכולת לחלוטין.בעיה. משמעת טקטית - שימו לב שמה שמאפיין קבוצות של קשטן היא המשמעת הטקטית...זאת אומרת ששחקנים יודעים שהמאמן עירני ורואה מי בכושר ומי לא. צריך שלקבוצה יהיה סגל המאפשר החלפת שחקנים בזמן אמת...ומאמן לא צריך לחשוש מלהוציא שחקן...(קשטן זורק כוכבים ליציע). לבית"ר יש היום בסגל 27 ! שחקנים,כמו שכבר ציינתי פעם,ויוסי מזרחי לא משחרר את מי שצריך כדי להביא אחרים,כאלה ש"ימותו" על המגרש בשביל הקבוצה. במשחק נגד אשדוד היתה בעיה קשה,שיוסי מזרחי משום מה לא עושה כלום לגביה.לבעיה קוראים קורנליו פאפורה,והוא הובא לבית"ר כדי להיות בלם אחורי,זה התפקיד שהוא עושה הכי טוב...ומי שראה אותו משחק עד היום,יודע שהוא בלם אחורי מצוין.אלא מה...הוא עולה למעלה ולא מספיק לחזור...וההגנה נשארת כמו הגנה של בית"ר ארגזים,או הפועל קרית שום-דבר.... אם אנחנו לא מבקיעים,אז לפחות שלא יגיעו אלינו לשער במהירות כמו שמגיעים עכשיו... בקיצור...נשמה , יכולת , סגל רחב ומאמן שלא יהיה חבר של השחקנים ולא אבא ולא כלום...אלא מאמן מקצועי שיודע להביא שחקנים לשיא בזמן משחק... הנהלה מצוינת כבר יש לנו...קהל מצוין כבר יש לנו...יש גם כסף.... אני מגיע למסקנה שיוסי מזרחי מזייף בגדול.... שנה הבאה...שלמה שרף לבית"ר....אינשאללה. יללא בית"ר.

למעלה