מישהו מוכן להסביר לי מה זה המשחק הזה בדיוק כי אף פעם לא ממש הבנתי אותו ואיך משחקים אותו...
H HarPot New member 16/10/04 #1 מישהו מוכן להסביר לי מה זה המשחק הזה בדיוק כי אף פעם לא ממש הבנתי אותו ואיך משחקים אותו...
H HarPot New member 16/10/04 #3 יש לי עוד שאלה איך קוראים למשחק שמשחקים אותו ממש דומה רק בלי מחבט....
Y YoNaTaNy New member 16/10/04 #4 בלי מחבט? אאאאאאה...... מטקות אולי? מה שמשחקים בים? טניס? בלי מחבט?! איפה ראית את זה? את רוצה להתחיל לשחק סקווש?
בלי מחבט? אאאאאאה...... מטקות אולי? מה שמשחקים בים? טניס? בלי מחבט?! איפה ראית את זה? את רוצה להתחיל לשחק סקווש?
O oferbar New member 16/10/04 #9 אני חושב שהתכוונת ל handball חובשים כפפות קשיחות על היד ואודרוב מרביצים לכדור. יש גם רקט-בול שזה נראה דומה לסקווש אבל ממש לא. בקיצור, אין על סקווש וכולם יכולים להעיד כאן
אני חושב שהתכוונת ל handball חובשים כפפות קשיחות על היד ואודרוב מרביצים לכדור. יש גם רקט-בול שזה נראה דומה לסקווש אבל ממש לא. בקיצור, אין על סקווש וכולם יכולים להעיד כאן
מ מינור קייס New member 17/10/04 #11 זה בשביל אלה שאין להם תקציב למחבט.. ו"פלוטה" זה הם בספרדית (בעברית:הכדור) זה די נחמד אבל לא כמו סקווש. סקוש זה משחק
זה בשביל אלה שאין להם תקציב למחבט.. ו"פלוטה" זה הם בספרדית (בעברית:הכדור) זה די נחמד אבל לא כמו סקווש. סקוש זה משחק