מישהו מוכן להסביר לי

מישהו מוכן להסביר לי

מה זה השטויות האלו של מאסטר שף אתמול?
מזה כל ההתייפחות הזו כאילו הם לא ראו את ההורים שלהם 20 שנה?
מה זה החירטוטיישן הזה של שלמה "אמא שלי לא ראתה אותי בתחרויות רכיבה על סוסים כי היא שומרת שבת, ועכשיו שהיא פה זו סגירת מעגל.."
יאללהההה
שמישהו יסביר לי, בבקשה, כי זה הביא לי עצבים הדרמה הזו


אולי אני חסרת לב ולא מבינה.


נ.ב
היחידה שהבנתי את ההתייפחות שלה ושמחתי בשבילה זו מסרט.
 

Aronsona

New member
בוקר טוב סוזי

רק ספרי לי מי הודח בסוף כי אחרי חצי שעה חתכתי משם מרוב שעמום.
 

Aronsona

New member
הבנתי. שמעתי אחר כך שהמנה של

שלמה מאד לא הצליחה לו והייתי משוכנע שזה הוא שהלך.
 

קטניפ

New member
היה מגיע לו ללכת

אבל אני חושבת שהם הרגישו לא נעים ליד האמהות. בכלל זה כבר נמתח כמו מסטיק.....
 
גם אני בהתחלה הייתי בטוחה ששלמה הולך

הביתה לנוכח המנה הזוועתית שהוא הכין לאימא שלו כביכול.
הפעם הוא הגזים עם הרצון שלו לצאת מהקופסא שהוא מכיר.
לא מתעסקים עם טרטר במיוחד שמעט מאוד אנשים, כמעט נדיר, שאוהבים את הדבר הזה.
סביר להניח שאם הבן שלי היה מכין דבר כזה, הייתי כועסת מאוד. הם היו מאוד עדינים איתו בלשון המעטה.
אבל, ברגע שדיברו על ההדחה, היה רגע אחד שחשבתי שאולי הם מעדיפים לשלוח את עידו הביתה כי שלמה יותר מעניין אותם מבחינת היכולות הקולינריות שלו.
אבל בגלל שעידו בכל זאת עשה אוכל שבהחלט ניתן לאכילה, כנראה החליטו להשאיר את שניהם כדי לא לעשות עוול לעידו.
 

Aronsona

New member
אני מתנצל אבל גם אני אוהב סטייק טרטר

אבל לא אוהב אתו עם שום טוויסט.

תמיד כשאני קונה פילה לעשות על האש אצל הקצב בטירה, את השפיץ שלו הוא מכין לטרטר או קרפצ'יו אותם אני אוכל רק עם קצת מלח, חומץ בלסמי ושמן זית
 
אל תתנצל

גם הבן שלי הגדול למד בזכות החבר שלו לאכול טרטר ואפילו לאהוב את זה קצת.
הוא אפילו למד להכין את זה לבד. אבל כמו שאמרתי, זה לא משהו בשביל להגיש לאורחים
 

Aronsona

New member
כמובן שקצוץ ולא טחון. ואני לא למדתי לשים פלפל

שחור וזה מאד טעים לי.
 
אני לא מומחה. היה רק מקום אחד שאכלתי בו

את זה - מסעדת כריכים ליד המילקווי וויי באמסטרדם - ותמיד הם היו שואלים אם אני רוצה על זה פלפל גרוס (ותמיד רציתי). לא הכרתי את זה אחרת...
 
ועם צלפים? ואנשובי?? אף פעם לא ממש העמקתי

בנושא, אבל זה מתכון שלא הייתי מעלה על הדעת...

טוב, בטח אם כבר חיפשת, מצאת כמה וכמה נוסחים שונים.
 

Aronsona

New member
לא. סתם עכשיו חיפשתי.

לי יש מתכון פשוט כמו שרשמתי למעלה וזהו.
אני לא שף וכנראה לא אהיה.
 
ודאי שזה מדבר אלי יותר מהמתכון המורכב יותר

שהבאת קודם.

אבל את האמת? אני אוהב יותר סביצ'ה, כלומר מדג נא. זה באמת מעורר בי תשוקה.
 

Aronsona

New member
בנושא של דגים נאים אני הולך ליפן. סשימי

למרות שגם הסביצ'ה שאכלתי כמה פעמים הייתה טעימה.
 
למעלה