מישהו מוכן להסביר לי

מישהו מוכן להסביר לי

איך פלד נוצר לעזזאל? טוב אני יודעת שזה בורות בסדרה אבל בסך הכל לא קראתי עד כדי כך הרבה ספרים בסידרה, ואני עדיין בתהליכים של להשיג ספרים. קראתי את רשומות, אגדות, להבת הקיץ, הספר הראשון והשלישי מהמפגשים ועכשיו אני קוראת את The Legend of Huma, שאחי הזמין לי מאמזון. אז אני לא בדיוק הבנתי איך הוא נוצר, כי אם הוא היה של קיטיארה וסער היא בטח ילדה אותו בתקופה של הרשומות או לפניה לא?

arifell

New member
../images/Emo58.gif

בספר "חושך ואור" מתנהל הרומן בין קיטיארה לסער

ברינסלי

New member
אגב זה, מישהו יכול להסביר לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה לעזאזל היה הסיפור עם ההריון של קיטיארה ב"פלדה ואבן" (שישיית המפגשים מס´ 5)?
איפשהו במהלך הסיפור "התפשטה השמועה" שקיט בהריון, דבר שיצר מחלוקת לגבי זהות האב: תניס או קייבן, המאהב הקודם של קיט שהצטרף אליהם להרפתקה. לקראת סיום הספר משתמע מדבריה של קיט שהיא עברה הפלה (נדמה לי שנרמז שהמג של השליט עזר לה בכך אחרי שהיא הסכימה להפוך למפקדת הצבאות שלהם). האם זה באמת היה הריון ולא איזו הזיה?

חחחחחח זה בדיוק מתואר ../images/Emo58.gif

יפה מאוד מאוד מאוד ב"אחים לנשק" מדובר על רייסט וקרמון אבל יותר מזה מדובר ומסופר איך קיט יולדת ואחרי זה היא נפגשת אם עוד מישהו שהיא מכירה שהציעה לה משרת שרת דרקונים בצבא האופל וזה מסביר איך היא התחילה בזה ומה משך אותה ואיך היא מקבלת ורואה את הכל ואת איומי ארקיס הזה המנהיג שלה והכל בסוף יש איזה מין קוסם אדום רשע או שזה היה הדרקון ומשהו קורה אם התאומים בסגנון זה או אחר והם נכנסים עמוק עמוק למקדש פאלדין ומגלים ביצים של דרקון מסויים לא זוכר כבר איזה מלא ביצים והם הורגים יחד אם קיט את הדרקון האדום נראה לי במקדש והכל קורס מאחוריהם וקיט נעלמת מייד ממש והם לא יודעים שהיא איתה שמה למרות שרייסט חושד וזה המקום שקרמון נכלא למערבולת זמן מסויימת שלא ממש הבנתי נראה לי את המשמעות שלה לפי מה שסיפרו לי אחרי זה

ברינסלי

New member
מוזר. לא זכור לי הריון בספרי רייסט?

ההריון שעליו דיברתי היה ב"פלדה ואבן". ספר המפגש של קיט ותניס. המסע לחומת הקרח. המנהיג המטורף והמג שקשור אליו בקשר-דם. האבנים הקסומות שקיט גנבה. הינשוף הענק והקוסמת המסתורית מהיער האפל. האטין האהבל. ב"אחים לנשק" היה הריון? אם כן, לא מדובר בפלד? כי ב"פלדה ואבן" זה לא יכול להיות פלד. לפי "כבשן הנשמה" היא הכירה אמנם את סער בתור ילד, הוא היה חבר של האחים שלה והיא השתתפה בחלק מהמשחקים שלהם. אבל איכשהו קשה לי להאמין שהוא יכול היה האחראי להריון שלה ב"פלדה ואבן". הוא היה עוד צעיר מדי. וחוץ מזה היא פיתתה אותו בגלל שהתעצבנה מתניס, שסבל ממוסריות-יתר וסירב לקחת חלק ברעיונות היותר רעים שלה. תניס והיא רק הכירו ב"פלדה ואבן", שבסיומו חזרו יחד למרגוע (בתיאום מופלא בין ווייס לסדרת המפגשים, הם אכן מופיעים יחד בחזרה מההרפתקה בלוויה של גילון מאז´ר ב"כבשן הנשמה"). קרמון נקלע למערבולת זמן?!?!? ב"אחים לנשק"?!?!?!?
אממממ.... פיספסתי משהו? למיטב ידיעתי, קרמון לא התנסה במסע בזמן עד ימי "אגדות". או שאולי אני טועה?

אתה שוב מנסה לבלבל את דברי

ולשנות אותם מהקשרם תגיד אתה מנסה להיות טיפש או שזה בא לך טיבעי? כל כך קשה להבין משהו ברור כל כך? כבשן הנשמה? מי אמר שההריון שמה לכל הרוחות? כבשן הנשמה של רייסט בפירוש נגמר לפני אחים לנשק! אחים לנשק מתחיל המסע של התאומים לאן שהו ובו זמנית ההריון של קיט והלידה והיא מייד עוזבת מסופר שמה בפירוש על היותה שרת דרקונים והתפקיד שלה פחות או יותר מסופר שמה על הפגישה הראשונה שלה אם דרקון אדום מסויים שמת בסוף על ידה בפלדה ואבן מוזכרים טאניס וקיט נכון אבל בסיפור של הלידה טאניס לא מוזכר פעם אחת בכלל! אולי כתור מחשבה של קרמון במקרה..... פלדה ואבן היה די משעמם וזה היה אם היצור אם שני הראשים לא? אז זה לא מה שאני מתכוון בכלל! אחים לנשק! תקרא תבין!

0range

New member
באחים לנשק לא היה הריון בכלל

מסופר על כך שרייסטלין וקרמון הצטרפו לצבא של הברון מלנגטרי ועל המצור על "קץ התקווה". באותו ספר מסופר על קיטיארה שרק מצטרפת לצבא של אריאקס והוא שולח אותו לדרקון האדום אימולטוס. היא והדרקון יוצאים ל"קץ התקווה" כדי לספור את מספר הביצים של דרקוני המתכת. זה הכל. ההריון של קיט מוזכר בעמוד 32 אבל רק כמה שורות על זה שהיא לא יכלה להשתתף בדברים שהיא רצתה להשתתף בהם.

אז אתה כנראה במהדורה אחרת

לגמרי בפירוש מייד אחרי הקטע שמסופר שרייסט וקרמון נבחנים או משהו כזה או רק הולכים לברון מסופר על הלידה של קיט ממש בהתחלה לפני עמוד 32 אתה כנראה במהדורה אחרת או שחסר דפים אצלך אני בטוח במה שקראתי! לא דימיינתי את זה! אחרי הכל אחרת קראתי את כל הסידרה בחלום?

0range

New member
המממ

יכול להיות שבהחלט מהדורה אחרת (קניתי את הספר לפני חודש בערך..)

Lion_Heart

Well-known member
אגב

אם אני לא טועה סער וקיטיארה ביקרו ב לוניטרי פעם

כן זה אמור להיות ככה

שכחת לציין שזה ספיילר כזה או מה שזה לא אהיה בכל אופן לפי מה שהבנתי אז זה נכון למרות שסער מת ברשומות ככה שזה מאוד משונה

למעלה