מישהו מוכן להגיד לי...... איפה לעזאזל נעלמה סטסיה?!?!(מ ו מ ו ה פ ר ה)?!?!?!
I idanri New member 18/8/06 #1 מישהו מוכן להגיד לי...... איפה לעזאזל נעלמה סטסיה?!?!(מ ו מ ו ה פ ר ה)?!?!?!
א אסי סרחנה בנשמה New member 18/8/06 #8 חח לא../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif היא התקשרה אליי קיצר ב31 יש משהו בי-ם עם מוניקה ואביב גפן אני באה [מקווה] חוחו =]
חח לא../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif היא התקשרה אליי קיצר ב31 יש משהו בי-ם עם מוניקה ואביב גפן אני באה [מקווה] חוחו =]
0 00תמר של יוליוס00 New member 18/8/06 #9 בירת הנוער... אני לא בטוח יהיה פה... אני מקווה בכל מקרה יש את הדגים ב1.9 בכפר סבא!!!
0 00תמר של יוליוס00 New member 19/8/06 #12 את מעפנההההההה אם אני לא אהיה סביר להניח שאני נוסעת לאנשהו וסטס תצטרף... בכל מקרה אלוהים ע-נ-ק עד אז!
את מעפנההההההה אם אני לא אהיה סביר להניח שאני נוסעת לאנשהו וסטס תצטרף... בכל מקרה אלוהים ע-נ-ק עד אז!
א אסי סרחנה בנשמה New member 18/8/06 #5 כפרעל הילדה הזאת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אתמול דיברתי איתה וזה ;[..... ובסוף לא באתי להופעה אמא שלה ניתקה אותה מהאינטנט
כפרעל הילדה הזאת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אתמול דיברתי איתה וזה ;[..... ובסוף לא באתי להופעה אמא שלה ניתקה אותה מהאינטנט