מישהו מוכן לאמר לי..

ניקולי

New member
מישהו מוכן לאמר לי..

מה קרה היום פורום?? מה זה איפה כולם? נופר, ריקי, מרין, מיקי 35 בת הים? מה פה קורה פה?? נג´ל יקרתי נראה לי שאת צריכה הסבר מקרוב איך שולחים הודעות כי גם במסרים האישיים את שולחת כפיליות.. שולחים רק פעם אחת לוחצים על שלח רק פעם אחת ולא פעמיים. עכשיו אם את רוצה להגיב למישהו את צריכה להכנס להודעה שלו..ולהגיב לו בתגובה אח"כ לעשות שלח ולא להגיב לעצמך 3 פעמים. אני מקווה שאת מרגישה טוב ושבבית המשפט יחילטו את הדבר הטוב ביותר לילדייך...ואמרתי לך משהו את חייבת להוכיח את עצמך כאמא טובה..לא שאני פוסלת את היותך אמא טובה פשוט יש אנשים שלא מבינים ואת יודעת למי אני מתכוונת..לפעמים הכוח הוא השולט ולפעמים המוח.. השתמשי במוח ולא בכוח ושהיה לך בהצלחה!!

מיקי 35

New member
שלום לך ../images/Emo24.gif

מה קורה נשמתי ? סליחה על ה
אתמול בלילה... משום מה חשבתי שיהודה עובד, ושבטח את ערה... חוץ מזה... יום עמוס עובר על כוחותנו בגלל זה כנראה אף אחד לא כאן היום... אני מצטרף לברכות לאנג´ל לגבי החלטת בית המשפט

ניקולי

New member
זהו..

שעד שמישהו בכלל הועיל להגיב אני הלכתי לישון את שינת היופי שלי.. אחרי הכל צריך חשמור על היופי לא???
מיקי מה שלומך?? ואל תדרג בקשר ל
גם ככה אתמול הלכנו לישון מוקדם זה בדרך כלל לא קורה ואתה יודע שתמיד אתה יכול להתקשר...

angel151

New member
הינה אני רק עכשיו התחלתי להגיב

כל היום כל היום לא הייתי בביתי כי: הלכתי וחזרתי סיימתי עבודה,הכנת דו"ח מאגר לקוח ואת יודעת איך זה .. חייבת להוכיח כישרון מעולה בעבודה. מלבד זאת אני בעוד פורומים גם שם מחפשים אותי .. ואני רואה לא הייתי כאן אז לא היתה פעילות מי יודע מה.. סימן שאני חייבת להיות כאן על מנת להזיז אתכם לעניין אתכם , ועוד ועוד סימן שאני אוהבת אתכם ואתם כזה מקווה אותי. אני רואה שמישהו מתחתן כאן. שלח הזמנות כל כך אוהב את בת זוגתו אני מממ כל כך כל כך שמחה שיש אהבה בחיים האלה.. יש פרק ב´ לאנשים.. יאוו אני כל כך שמחה שיהיה לכם הרבה טוב אהבה בחיים בריאות לשמור על בריאות זה חשוב לא לקחת את החיים קשה כי זה מביא מחלות .. יאוו שוב אני מתחילה עם פטפטת שלי.. זה בגלל שאני מתרגשת אווו איזה כייף.. גם בעבודה שלי כמה מתחתנים.. חברים מתוך העבודה ..

למעלה