מישהו מוכן בבקשה.............

מישהו מוכן בבקשה.............

להסביר לי , מה הסיפור של ריילי בעונה שמשודרת עכשיו בסטאר???? אני לא רואה בסטאר קבוע כי אני מחכה שזה יגיע לביפ, אבל בכל זאת.

רינת4

New member
לריילי יש

רגשי נחיתות. הוא יודע שבאפי לא אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותה, ושמה שהיא מרגישה כלפיו זה אפילו לא חצי ממה שהיא הרגישה לאנג´ל. אז הוא מנסה להיות יותר "מסוכן" ו"מסתורי", מה שלא ממש מצליח לו. בקיצר-אדם אגוצנטרי שבמקום לחשוב על באפי ומה שהיא עוברת, הוא חושב רק על עצמו. וד"א: אני מציעה לך לעקוב בסטאר, כי אולי יורידו את ביפ ואז תצאי "קרחת" מכאן ומכאן.

אבל.....

הבנתי את הרגשי נחיתות שלו, אבל לא הבנתי מה הוא עושה עם הערפדיות האלא? נ.ב-אני בן, ובאמת נבהלתי ששמעתי שאולי יורידו את ביפ כי בניתי עליו בשביל לראות את העונות הבאות של באפי.

mscooter

New member
מה זאת אומרת אולי יורידו

את ביפ? אני בונה עליו לעונות החדשות של באפי ומקווה אפילו שישדרו את אנג´ל.! וגם: מה עכשיו שווה לי לראות בסטאר אחרי שהיפסדתי דיי הרבה (אני מניח) באפי ואנג´ל לנצח !

אומרים המון דברים לא לפחד

בכלל אם קבלתם ערוץ בביפ עובר לערוץ אחר ולא נראה לי שיבטלו אותו כי הוא כנגד הערוץ נוער של יאס וביפ זה אחד מהערוצים היחידם ששוים בדיגטל(רק באפי) ואגב אני בכלל שמעתי שהם הולכים להביא גם את אנג´ל למסכינו בקרוב.ץ... אז לא לדאוג! :)

Lizz

New member
גרסה שונה

ריילי יצא במשך כמעט שנתיים עם בחורה שבעצם לא אוהבת אותו וסתם מחזיקה אותו כי "בא לה שיהיה לה חבר". אם בחור היה מעיז לעשות כזה דבר לבחורה כולכם הייתם מטפסים עליו וזועקים אל השמיים. בסוף כשהוא הבין שממנה הוא לא יקבל את ההרגשה הזו, שזקוקים לו ורוצים אותו, הוא הלך והרשה לערפדים למצוץ את דמו -קטע קינקי, אבל תאמינו לי, ראיתי כבר דברים קינקיים מאלה בחיים האמיתיים ולא בטלוויזיה. הוא החליט לעזוב מאחר ולמעשה אין לו שום סיבה להישאר בסאנידייל, ואז באפי פתאום נזכרה שהוא קיים ורצה אחריו. אני מקווה שיהיה לו כל טוב במקום שאליו הוא הולך. אני מקווה שהוא ימצא מישהו או מישהי שלווים וחביבים שיאהבו אותו כמו שהוא. הוא אולי ממש לא הטיפוס שלי, אבל לאף אחד לא מגיע להיות שנתיים עם מישהו שלא אוהב אותו.

melodye

New member
אז מה אם היא לא

אהבה אותו? היא חשבה שהיא אוהבת אותו. היא התאהבה בו, הוא התאהב בה, הם התחברו. אבל לו יש בעיות עם זה שהיא עצמאית ולא תמיד צריכה שהוא יחזיק לה את היד ויפתח לה את הדלת. וכשיש לי דבר טיפה יותר חשוב על הראש כמו אם עם סרטן, הוא יכול היה לבוא ולעודד אותה ולא לחפש לו ריגושים במקום אחר ולעשות לה פרצופים. היא היתה צריכה את התמיכה שלו, אבל היא לא תלותית, מה לעשות. ולכן, נראה לי שכל הסצנה בה היא מבינה את "טעותה" ורודפת אחריו, מעיקה וסינטתית וזרה לרוח הסדרה. באפי לא רדפה אחרי אנג´ל, והיא רודפת אחריו. כן, *זה* הגיוני.

אני דווקא בעד ריילי!

כולם נגדו כי כולם אוהבים את באפי(אהם גם אני אבל...) באפי הייתה ממש מגעילה אליו תחשבו איך זה שיש לך חבר/ה ואתם מאוהבים בה נורא והיא לא שמה עליכם כי יש לה דברים אחרים בראש כמו להציל את העולם (במקרה שלנו לימודים), אנג´ל (במקרה שלנו אקס), הורים (במקרה שלנו הורים)... וזה חרא ובסוף הוא עושה דברים כאלה כי הוא מרגיש שככה (רק הזונות) באמת רוצות אותו או בעצם רק את הגוף והדם שלו.... אז תחשבו איזה אומלל הוא ועוד הוא נסע בלי לדעת שכן אכפת לה ממנו... הוא מסכן למרות שאני אוהבת את באפי היא היתה פה רעה מאוד...

Buffy1

New member
אבל הם פשוט לא מתאימים!

ריילי הוא לא הגבר המתאים בשביל באפי כי הוא מתבכיין ורכרוכי מדי בשבילה. היא צריכה גברים גבריים יותר ואפלים יותר כמו אנג´ל וספייק (ובצדק!) גם באפי היא לא האישה המתאימה בשביל ריילי כי הוא צריך אישה תלותית, חלשה, אישה שהוא יהיה חזק ממנה ויגן עליה (שוביניסט!). מהרגע שהוא גילה שבאפי קוטלת זה עצבן אותו והוא פשוט לא היה מוכן לקבל את העובדה הזאת.

Lizz

New member
גם לדעתי הם לא מתאימים

אם כי לא הייתי אומרת שריילי צריך אישה תלותית. לדעתי הוא מחפש מישהי לא כמו באפי, אבל אחרי בערך חמש דקות של "החברה שלי יכולה לכסח אותי" הוא התגבר על העניין. לא הייתי אומרת שהוא שוביניסט. באפי, כל עוד היא עם ספייק, לא מחפשת בן זוג חזק אלא עבד תלותי. ספייק אולי חזק פיזית אבל הוא... מה היה הביטוי? הכלבה של האהבה? צדק, הילד. חבל עליו. מאוד סאבי. גם ריילי היה כזה.

אמממ... לא ממש.........

לא הבנתי את הקשר. אני לא לא אוהבת את ריילי בגלל שאני אוהבת את באפי. זה לא ממש קשור. להפך, אם אני כ"כ אוהבת את באפי, ואני אוהבת דמויות שלא פוגעות בה, בגלל זה (מה שלא נכון), אני דווקא כן אמורה לאהוב את ריילי, לפחות רוב הזמן, עד שהוא הלך לערפדים האלה. בסה"כ הייתה להם מערכת יחסית הרבה יותר יציבה מזו של באפי ואנג´ל. היא יכלה לקבל ממנו (ריילי), הרבה דברים שהיא לא יכלה לקבל מאנג´ל (העובדה שהוא חבר "נורמלי", ...סקס..., היא יכלה להתנהג כמו בנאדם רגיל חלק מהזמן, שלא כמו עם אנג´ל). ריילי מעולם לא פגע בה (עד הקטע עם הערפדים), או מעולם לא התכוון לפגוע בה. עם אנג´ל זה היה אחרת, היא נפרדה ממנו וחזרה אליו כל שני וחמישי, בגלל שהיא לא הייתה בטוחה אם זה בסדר מה שהיא עושה, במיוחד אחרי שהם שכבו ושהוא איבד את הנשמה. אנג´ל, או אנג´לוס יותר נכון, הרג אנשים שהיו קרובים לבאפי. הוא מירר לה את החיים תקופה מסויימת (ואנג´לוס היא עדיין אחת הדמויות היותר אהובות עלי בסדרה). בכל מקרה, מה שאני באה להגיד, שאני אוהבת דמות מסויימת בגלל מה שהיא, ואין שום השפעה של דמויות אחרות על האהבה/שנאה שלי כלפי הדמות.

Bassman

New member
אותי מעניין דווקא משהו אחר...

מה ראית יותר קינקי בחיים האמיתיים מיצור ללא נשמה שמוץץ דם? סתם אני עדיין רוצה לדעת

Lizz

New member
הדברים הכי מוזרים שנתקלתי בהם...

(לא בחיים האמיתיים) היו אנשים שאוהבים בלונים ואנשים שאוהבים עיטושים. מאחר ואלעד מגביל את הפורום לPG-13, לא נרחיב בעניין. דברים קינקיים שראיתי בחיים האמיתיים אני לא חולקת עם אנשים שאני לא מכירה, בכלל. מצטערת. אנשים שמוצצים או שותים דם ישנם במציאות. אחד התחביבים הפחות בטוחים, זה וסקאט. מאוד לא בטוח בימינו. ובחור שמשלם כדי שיעשו לו דברים כואבים שהחברה שלו תזדעזע למראם - גם זה לא כזה נדיר במציאות.

Bassman

New member
היי, אני ארבל

עכשיו את מכירה אותי
סתם

Bassman

New member
שלומי בסדר

בהתחשב בכך שאני חולה בחופש
אבל יש היו ם The wish אז זה בסדר

אשמה

New member
ליז, אין כמוך:)

למרות שאני ממש לא אוהבת את ריילי, ולא מסכימה עם דברים שכתבת כאן במלואם, אני ממש גאה בך. כל הכבוד שהעזת לעמוד מול כל הפורום, או לפחות רובו, ולהגיד את מה שאת חושבת. אני מניחה שגם אני הייתי עושה את זה אם זה היה מגיע לבאפי במיוחד (וגם דוני – אין כמוהה) – מה שגורם לי לרצות מאוד להגיב על הדברים שאמרת. אבל כרגע, אני לא אגיב, אני רק אביע את הערכתי לעובדה שאת הבעת את העמדה שלך בפורום שרוב רובו לא אוהב את ריילי וזה חזק. כל הכבוד:)

Lizz

New member
אין מה לומר...

אני לא טיפוס ארוניסטי :) (והאמת, ריילי הוא לא אחת מהדמויות האהובות עליי. רק לידע כללי של משתתפי הפורום. לאף דמות לא מגיע לחטוף ככה, כולל דמויות שאני באמת שונאת.)

ואני עדיין בדיעה

שבאפי *כן* אהבה את ריילי. לא אהבה אותו כמו אנג´ל (כי... בואו לא נכנס לזה, ולא נשווה את ***אנג´ל*** לרעיילי...), אבל בכל זאת אהבה אותו. ואני בניגוד לאחרים, עוד חיבבתי בהתחלה על ריילי, כשראיתי שהוא הופך לקנאי, וכזה שלא יכול לסבול שבאפי יותר חזקה ממנו, התחלתי לסלוד מהדמות הזאת. כל הקטע שריילי הוא זה שבגד (תקראו לזה איך שאתם רוצים, מבחינתי ללכת לערפדים כדי שימצצו את הדם שלו, ואני בטוחה שגם מבחינתה של באפי- זאת בגידה). הוא תירץ את המעשה בכמה תירוצים שלרגע גרמו לי לחשוב אבל מיד לחזור בי. הוא פשוט משוגע, והטענה שבאפי לא ממש התייחסה אליו כשאמא שלה בבית חולים, ממש לא מתקבלת על הדעת. היא הייתה במצב מאוווד קשה, הוא היה יכול להבין אותה. בכל מקרה, הנקודה שלי היא: ריילי בגד, ובסוף באפי היא המסכנה שרודפת אחריו ובסוף הוא עוזב. לא יודעת. כאב לי על זה. זה לא מגיע לבאפי. מצד שני זה היה סוף די הגיוני למערכת יחסים שלהם. בשורה התחתונה- GOOD RIDDANCE (*מזמזמת את good riddance של גרין דיי
*).

למעלה