מישהו מגיע???

I beg to differ....

יש כמה בעלים שהיו שמחים אם היו מוצאים להם סידור שדורש
בזמן שהאשה רוקדת...

../images/Emo204.gif אמממ....

מקווה שהפרטי שלי אינו ביניהם...
{אבל אם כן... שיהנה... ככה שנינו נצא נשכרים...
}

../images/Emo41.gif פרפריתה... ../images/Emo111.gif אולי לא ...

אפקטיבי, אבל
יכול בהחלט לעשות את העבודה
אבל משהו בכל זאת לא ברור לי... א.א.ל.ט את אמורה להיות פולניה לא..?! אז שלפולניה תיהיה בעיית אפקטיביות כלשהיא עם הבעל ??? תמיד חשבתי ש "הגבר הפולני תמיד מוביל בדרך שסללה לו אישתו" יכול להיות שטעיתי ???

../images/Emo204.gif זזיניו, לא טעית, אלא ש...

ציינת פאן אחד של הפולנויות.... והתעלמת מרגש האשמה הפולני הידוע על כך שהוא יושב לו לבד בחושך
{כן, גם הוא פולני...
} ובאשר ל-
.... אולי במועדונית של דרור....
{מקווה שהבת של שרק לא קוראת בפורום... לא תבין על איזה
ו
הוא מדבר פתאום...
}

../images/Emo41.gif את רצינית פרפריתה..? ../images/Emo12.gif

את כותבת: "והתעלמת מרגש האשמה הפולני הידוע על כך שהוא יושב לו לבד בחושך " קודם כל אני ממש שמח לדעת שיש לכן הפולניות רגש... ועוד רגש אשמה..
ובכל זאת אני לא מבין משהו קטן. אם הוא יושב לבד בחושך עם
, ועם
, את בטוחה שיש סיבה להפעיל את רגש האשמה..? או שעקב שימוש נדיר ביותר ברגש הזה שכחת את "הוראות ההפעלה " שלו..

../images/Emo204.gif מה אני אגיד לך...שכנעת אותי

עדיין יש זאת בעייה קטנה עם "הוראות ההפעלה"....או שלא
{כי אני מאוד מקווה שגם בעלי לא קורא בפורום - שלא יקבל רעיונות, פתאום...
}

אני נוסעת לישראל שיקר

לא חשוב לי כל כך מי המרקיד כולם טובים בעניי. אני דיי קבועה שם אז רובם כבר חברים שלי וקבעתי איתם שם. אולי תקפצי את לישראל שיקר??? אשמח לראותך

בשמחה הייתי קופצת...../images/Emo105.gif

אבל אולי בפעם אחרת כשלא יהיה מרתון לרפי. מצטערת, כבר הייתי במרתונים שלו 3 פעמים, והתמכרתי...
חוץ מזה שגם אני כבר קבעתי שם עם כמה אנשים! בקיצור- ננסה בפעם אחרת, אני לפעמים בסופש"ים בראשון, ואז אפשר להיפגש אצל שיקר בכיף!

אני מבטיחה במרתון הבא של רפי

אני אבוא, זאת תיהיה הזדמנות לראות סוף סוף מי זה. אשמח לראותך אצל שיקר אני כל שישי שם... חוץ מימים גשומים.

../images/Emo9.gifהפסדת שלא רקדת עדיין אצל רפי זיו

מנסיוני האישי והיכרותי רבת השנים את רפי (אוטוטו 20) מי שרקד אצל רפי פעם אחת זה לתמיד. ממכר ... ככה זה יוצא לו. והסימוכין לכך מה שקורה במרתונים בגבעת ברנר. לפי מה שאומרים נצטרך ביום שישי להגדיל את האולם. את באה? ואם לא למרתון ביום שישי הקרוב את מוזמנת לסוף שבוע באילת ממכר לא פחות. מקווה ל ה ת ר א ו ת.

igig

New member
הרקדה גבעת ברנר

גם הירושלמים יגיעו וגם מעלה אדומים רעות ומודיעין שכולם יהנו ביי

ניצנץ1

New member
ודווקא אני, שגרה דקותיים מברנר

לא יכולה בששי הזה.. למה? משתתפת בבית פתוח של אומני רחובות בששי- שבת וזה אומר תעסוקה מלאה.. פרסמתי הזמנה גם פה בפורום.. כולכם מוזמנים לבקר .. ואני אבכה על המרתון שפספסתי..

בטח מגיעים... מארגנים כמה רכבים

מגיעים מהצפון, מקווים למרתון מוצלח ומאורגן. מי עוד מגיע מהצפון?

עוזי חן

New member
מעוניין להגיע

ראיתי את רפי זיו במרתון ביום שישי אני מעוניין להגיע וראיתי שמתארגנים רכבים אשמח להצטרף תודה

למעלה