מישהו מבין בוידאו

shoshvany

New member
מישהו מבין בוידאו

אני על סף לקנות נייד חדש(99% לכיוון M70 הסקסי של TOSHIBA). בתחילת דרכי ננעלתי, שאם אני כבר קונה, אז נשקיע באיזה X700 טוב עם 128MB זכרון שיהיה למה היום אני לא מ'זה GAMER (אין זמן) אבל אולי נחזור לזה יום אחד. אבל, אז גיליתי שהחארות הקטנים האלה, כל ה X-ים וה FX-ים למיניהם מזה חולים על חשמל, לא משנה אם אתה כותב טקסט בNOTEPAD, למחשב עם כרטיס של ATI או NVIDIA, על פי MOBILEMARK למינהם, יש בממוצע איזה שעתיים פחות זמן בטריה מעבודה עם GMA. לשאלתי, יש לקטנטנים האלה השפעה רצינית על 2D? בין אם זה גרפיקה או VIDEO בכל מקום מדברים על יכולות ה3D המדהימות שלהם אבל בקידוד וידאו הם ישפיעו מילימטר? ובעבודה מתקדמת בMACROMEDIA SUTDIO (או שזה כבר ADOBE? אנלא עוקב) הם ישנו משהו? מה אתם אומרים...

point2i

New member
תביא קישור ל m70 ../images/Emo127.gif

דרך אגב אני גם על טושיבה

shoshvany

New member
קישורים ועוד

קישור לM70 במונו1 קישור לM70 בToshiba מספר הדגמים שמפעיל מביאים לארץ מצומצם (125 שאני מתענין בו, 113 שהוא יותר מתקדם, ועוד אחד שהוא ממש פשוט ואנלא יודע את הדגם) לצערי, ולדעתי בעיקר באשמת "מפעיל" (היבואן של TOSHIBA בניידים) שמכווינים את עיקר עבודתם לשוק העיסקי, אולי כי המחלקה הגדולה שלהם מתעסקת במכונות צילום והקטנה במחשבים, לא רואים הרבה טושיבות בארץ, לפחות לעומת המגוון המדהים שיש להם בעולם. לשמחתי, מאותה סיבה ממש, מחלקת השרות שלהם ברמה מאוד גבוהה, אני מסיים תקופה של כמעט 4 שנים עם נייד TOSHIBA, שפעם אחת הלך לי המטען שלו (הכלב חשב שהוא צעצוע שלו) ופעם אחת שלחתי אותו לשחות בכוס קולה (מחשבים ממש לא אוהבים את זה) והחלפתי לו לוח אם, ובשתי הפעמים, כשנזקקתי לעזרתם, תמיד היה עם מי לדבר, תמיד ידעתי את עלות התיקון מראש, וכשהייתי צריך תמיכה אחרי התיקון (הייתה בעייה עם הWIFI אחרי התקנת לוח האם החדש) התמיכה ניתנה בלי בעיה ומתוך מחוייבות ללקוח. לידיעה, האתר "משב" מפרסם עוד דגמים של הM70, כמעט פי 2 ממה שמפעיל מייבאים, נראה לי מוזר אז הרמתי צלצול והוא יכול לספק רק מה שמפעיל מייבאים אז לא לבנות על מה שיש לו שם.

shoshvany

New member
אז מה לגבי וידאו? מישהו?

מישהו יודע אם יש לכרטיסי ATI השפעה משמעותית על VIDEO / 2D?

לדעתי אין

במצב הזה ההשפעה היא של המעבד והזכרון. אבל אני לא בטוח לגמרי.

למעלה